Her er du: NRK.no > NRK P3 > Øyafestivalen
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
MUSIKK HEAD
LYD & VIDEO
SISTE SAKER
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
OnklP på glattcelle etter Øya-slåsskamp
Øyafestivalens første dag gikk ikke helt smertefritt for rapperen OnklP. Etter et realt fylleslagsmål endte han opp med flere brukne ribbein, og ei natt på glattcele. Det er andre gangen på to uker.


Rapperen OnklP fra rapkollektivet Dörty Oppland havnet i et realt slagsmål på Øyafestivalen torsdag. En ellers fredelig festivaldag endte med en natt på glattcelle for rapperen.

OnklP, eller Pål Tøyen som han egentlig heter, sloss med en annen person på festivalens backstageområde, og ble til slutt lagt i bakken. Tøyen skal ifølge VG ha vært god og full, og ble holdt i sjakk av vaktene til politiet kom.

Usannheter

Atle Bøckmann jobber i OnklPs plateselskap C&C Records, og han forteller videre til VG at rapperen har vært på legevakta med flere ribbeinsbrudd. Han presiserer at VGs versjon av saken er full av usannheter. Mer enn det vil han ikke si om hendelsen før en offentlig pressemelding sendes ut.

Andre gang

Det er andre gangen på to uker tyveåringen Pål Tøyen havner på glattcelle. Forrige gang hadde Tøyen vært på konsert med Mobb Deep på Rockefeller i Oslo. Der havnet han i slåsskamp med to prosec-vakter, som til slutt overlot ham til politiet.

Rapperen selv vil ikke kommentere saken, skriver VG Nett.

Av Marte Fougner Hjort og Gunhild Sørensen, NRK Upunkt


Publisert 13.08.2004 15:53 - Oppdatert 16.08.2004 10:28


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Hva ble spilt på P3?
Vi legger ut alle spillelistene på nettet.


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Are og Odin:
are og odin kysser forsideboks
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no