Hopp til innhold

Mel Gibson og Colin Farrell i Tommy Wirkolas nye film

Den norske regissøren Tommy Wikola har fått med seg to av Hollywood største stjerner i sin kommende film «War Pigs».

Mel Gibson

Skuespiller Mel Gibson skal spille i norske Tommy Wirkolas neste film.

Foto: YVES HERMAN / Reuters

Det er det amerikanske filmmagasinet Deadline som kommer med nyheten om at Hollywood-stjernene Mel Gibson og Colin Farell skal spille i den norske regissørens neste film.

Produksjonen av filmen «War Pigs» skal ifølge nettstedet starte i oktober i år, og filmen handler om to tidligere marinesoldater som drar på sitt siste oppdrag. De to drar på en hevntokt på de som drepte en av deres menn, og stakk av med millioner av dollar.

Mel Gibson skal spille The Pastor og Colin Farell Drex.

– Jeg synes det er knall å få lage film sammen med så rutinerte og flinke folk, og ser fram til å gå i gang med filmingen, sier Wikola i en kommentar til Altaposten i kveld.

Suksess i Hollywood

«War Pigs» er ikke den første filmen Wirkola regisserer med store navn på plakaten. I hans forrige film «What Happend to Monday» finner vi navn som Willem Dafoe, Glenn Close og Noomi Rapace.

Både Mel Gibson og Colin Farell er to av Hollywoods godt etablerte stjerner. Gibson har spilt i en lang rekke filmer, og er bl.a. kjent for Dødelig Våpen-filmene. Gibson som også er regissør, har vunnet både Golden Globe og Oscar for filmen Braveheart.

Farell er kjent for sin rolle i Minority Report, og sin portrettering av Alexander den store. I 2009 vant han Golde Globe for sin rolle i filmen «In Bruges».

Kulturstrøm

  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.

  • Taylor Swift slår sin egen vinylsalg-rekord

    Taylor Swift solgte 700.000 eksemplarer av «Tortured Poets»-platen på bare tre dager fra fredag og ut helgen, melder Billboard.

    Det er ny rekord. Den gamle rekorden innehadde Swifts plate «1989 (Taylor's Version)», som ble sluppet i oktober i fjor og solgte 693.000 eksemplarer på sin første uke.

    (NTB)