Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Kristopher Schaus arbeidsliv
Hvem er Kristopher Schau? Under Forfall kan du følge ham i flere kanaler sju døgn rundt og se hvor mye han makter å svekkes. Dette er hans forutsetninger for å være medisinsk forsøksobjekt.

Kristopher Schau har ti år bak seg som programleder i radio. Sammen med sin yngre bror Aleksander Schau og Kyrre Holm Johannesen lager han "Karate" på NRK Petre.

En mann, en bil, en uke: K. Schau i forrige laboratorie.
Forfall er ikke Kristopher Schaus første eksperiment. 13. november 1998 gikk han inn i en bil, nærmere bestemt en Opel Rekord, for å tilbringe en hel uke i denne. Forsøket ble kalt "En mann, en bil, en uke". (Mer infomasjon i lenke under.)

Det er nå over ti år siden brødrene Schau begynte å lage radio sammen, og mye har skjedd siden "Kvegpels" gikk på lufta på Blinderadioen i Oslo. Blant annet har de to vært "Brødrene Arelund" med legendariske Harald Are Lund som far. Kristopher Schau har på egen hånd blant annet arbeidet sammen med Atle Antonsen i Petres Herreavdelingen og Espen Thoresen i XL på samme kanal.

Musikalsk har Kristopher Schau blant annet slått på hvitevarer sammen med de andre guttene i Hurra Torpedo og spilt på Roskilde med Gartnerlosjen og Quartfestivalen med Cumshots. Man skal i denne sammenheng heller ikke utelate å minnes Reidar Roses Orkester.
Quartfestivalen 2001: K. Schau ruller over musefeller av typen Lucifer.

I Det Politiske Parti var Kristopher Schau i år stortingslistet i Aust-Agder og Sogn og Fjordane. I skuespillersammenheng har Kristopher Schau blant annet gitt stemme til Disney-filmen "Et kongerike for en lama". Han spiller også en rolle i det kommende radioteateret "Niveanatt" på P2. Og han visste sikkert ikke at han kom til å lage lørdagsunderholdning på NRK 1 sammen med Trond Viggo Torgersen dengang han gikk på teaterlinjen på Romerike Folkehøgskole.

Kristopher Schau er forøvrig født i Løvens tegn. Dette skulle gi ham gode forutsetninger for å bli overvåket av en hel nasjon 24 timer i døget en hel uke.


Protokollført av N. Nordbø


Publisert 06.09.2001 10:55 - Oppdatert 02.11.2001 13:32


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no