Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Kristophers første debatt-innlegg
I debattforumet som ligger nederst på siden her, kan du sjekke debatten rundt Forfall. Flere hundre har vært inne og lest og svart og skrevet hva de mener om dette medisinske forskningsprosjektet. Her er Kristophers første innlegg:

"Ok, alle sammen. Da er jeg på plass, og alt det tekniske er oppe og går. 1 natt har gått. Mye "næring" har gått inn, noe har forsvunnet ut. Statusen min forandrer seg fortløpende. Jeg har det ikke spesielt bra rett etter at jeg har spist. Min manglende mengde bevegelse gjør at jeg også forbrenner lite. Jeg blir bråmett. Fort og plutselig. På en kjip måte jeg ikke har vært borte i før. Blir litt rar i hodet også. Den absurd høye romtemperaturen gjør at jeg er i konstant væskeunderskudd, som er litt slitsomt. Kjenner at magen er fryktelig, fryktelig sprengt. Det at jeg allerede har gått opp over 5 kg, og ikke har fått en høyere fettprosent kan vel tyde på at maten bare ligger i systemet og "ruger". Kunne fryktelig gjerne tenkt meg en litt kraftig toalett-tur, men det lar vente på seg. Sånn som jeg ser det nå er den kontinuerlige metthetsfølelsen kanskje den største utfordringen gjennom uka. Det er rett og slett kjempeslitsomt å være mett. jeg har vært det i et døgn nå, og hater det allerede.
Psykisk har input'en bestått av, i stor grad, filmene som Kyrre har valgt ut. Kun ett signal på at det er noe på gang der, og det var sekvensen da hunden Benny i "Benny 2" kom tilbake etter å ha vært kidnappet av russiske sirkusfolk. Kjente et snev av å være rørt da, og det var ikke bra.
Ellers er hendene mine klissete, tennene litt plakkbelagt, dassen smått dunstende, gulv, sengetøy og klær møkkete;- og det er 6 dager igjen.
Det blir tøffere enn jeg hadde trodd, men i de korte øyeblikene mettheten ikke er på det verste så øyner jeg håp.

Spent nå på om lusene "kicker" inn i natt.


Kristopher Schau (svett, svett, svet)"

Protokollført av N. Nordbø, NRK Upunkt


Publisert 03.11.2001 21:49


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no