Slik gjør du
Skrell og kutt søtpotet og asparges i store biter. Kok søtpotetene møre i lettsaltet vann. Rett før søtpoteten er ferdig kokt legger du i aspargesen.
Skjær kyllingbrystet i lange skiver og legg på et stekebrett. Krydre med salt og pepper, samt litt olivenolje. Stek dem i en forvarmet ovn på 250 grader i cirka 4-5 minutter. Bruk gjerne grill-funksjonen, hvis du har det.
Dressing
Bland sammen egg, sennep, olje og eddik i et litermål eller lignende. Kjør dette opp med en stavmikser. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Bruk litt vann i hvis dressingen blir for tykk. Til slutt tilsettes masse finkuttede urter.
Salat
Bland sammen salatblader, søtpotet og asparges. Vend dette inn i dressingen. Anrett alt fint på en tallerken og topp det hele med nygrillet kylling og masse gressløk.