skilleHør MusikknyttskilleNotodden 2006skille_slutt
Musikk Artister 3_1_banner
Her er du: NRK.no > Musikk > Artistar Sist oppdatert 16:10
Har du tips? Send mail til musikk@nrk.no

spacer
VELG ARTIST
A B C D E F G H I J K L M N O P
Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å Andre
Samleside: SANDRA LYNG HAUGEN

Sandras eggepizza

Sandra Lyng Haugen var ikke så glad i pizzadeig da hun var mindre, så her er oppskriften på den eneste pizzaen i verden uten pizzabunn.

BAKGRUNN

Sandra Lyng Haugen

Norsk pop-artist, f. 18. april 1987, debuterte i 2004. Deltager i IDOL 2004. Fra Mosjøen.

Sandra til Tylden & Co?

Sandra Lyng Haugen foto:Scanpix
Om alt går etter planen vil Sandra Lyng Haugen bli å finne i artiststallen til Audun Tylden. I løpet av denne uka vil det bli klart om den blide jenta havner på samme plateselskap som Ole Ivars, Trond Erics og de fleste andre danseband i Norge.
-Vi ser for oss en lengre karriere med Sandra, sier Audun Tylden

Idol-Sandra fortviler ikke

17 år gamle Sandra Lyng Haugen fra Mosjøen er glad for det hun har opplevd i Idol-konkurransen. Fredag røk hun ut etter å ha konkurrert et halvt år.

- Bør vurdere høyere aldersgrense

TV 2 fyrer opp under mobbing, og bør vurdere høyere aldersgrense for Idoldeltakere, mener barneombudet. Les også: Sjokkerte etter Idol-hets

- Ikke Sandras skyld

Det er ikke Sandras skyld at Ahn Vu gikk ut av Idol. Det er TV-seerne selv som avgjør hvem som går videre, sier programmets informasjonsansvarlig Bjarne Laastad jr. Sjokkerte etter Idol-hets

Sjokkerte etter Idol-hets

Den yngste Idol-deltageren, 16 år gamle Sandra Lyng Haugen, skjelles ut på Internett etter siste Idol-konkurranse. Foreldrene er sjokkerte og angrer at de lot henne være med.

Suveren stemmesanking

Nordland har fortsatt en deltaker igjen i sangkonkurransen Idol etter delfinalen i går kveld. Sandra Lyng Haugen fra Mosjøen vant suverent og går videre til neste delfinale.


Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no