skillehvor i nordlandskillePolarbannerskilleEuroarcticskille_slutt
Valg 2003 Nordland 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Nordland > Valg 2003 Nordland
Valg 2003
Alt om valg 2003.
Alt om valget i ditt distrikt:
NRK NORDLAND I LYD OG BILDE
2000-TIPSET >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
NRK Nordland
Jernbaneveien 100
8038 Bodø
Tlf: 75 50 57 00
Faks: 75 50 57 55
Distriktsredaktør:
Tone Kunst
E-post:

 

Profesjonell hjelp

Rana Arbeiderparti har inngått avtale med markeds- og kommunikasjonsfirmaet JPR, og PR-mannen Bjørn B. Jacobsen for å vinne årets kommunevalg i Rana.

Publisert 29.07.2003 08:19. Oppdatert 29.07.2003 12:59.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Av Frank Nygård


Men leder for Rana Arbeiderparti, Åge Sakariassen, avviser at samarbeidet betyr at partiet har mistet grepet om velgerne i Rana.

Vinne stemmer

Partiet har inngått et samarbeid med Jacobsens firma for å finne fram til lokale saker som skal vinne ranværingenes stemmer.

Sakariassen sier at samarbeidet gir partiet nye måter å få fram lokale saker på. Han avviser at dette betyr at partiet ikke lenger har kontakt med grasrota.

Gjør som de store

At de politiske moderpartiene velger å bruke profesjonelle kommunikasjonsbyråer til markedsføring foran valgene er kjent, men at også dette gjøres lokalt er av relativ ny dato.

Foran forrige kommunevalg klarte ikke de andre politiske partiene i Rana å finne noen reell utfordrer til ordfører Svein Bogen.

Utfordrer

I år har imidlertid tidligere stortingsrepresentant Inge Myrvoll meldt seg på i kampen om dette vervet. Myrvolls kandidatur til tross vil ikke den lokale Ap-lederen innrømme at dette er er årsaken til bruken av et PR-byrå.

Passer ikke inn

Arbeiderparti-veteran i Rana, Jarle Halmøy, har store motforestillinger mot at Rana Arbeiderparti bruker PR-byrå i valgkampen.
Halmøy mener det ikke passer inn i lokalpolitikken.

Siste saker:

Start fleskespillet Start valgtesten Ta valgskolen
Det store valgfleskspillet
 
LES OM VALGET I DIN KOMMUNE
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no