Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Tromsø slo Molde

Tromsø topper fortsatt tabellen. I kveld sendte de Molde hjem med tap fra Alfheim. Ole Martin Årst og Lars Iver Strand scoret Tromsøs mål. Magne Hoseth reduserte på straffe. Flere oppkjøpere satt på tribunen på Alfheim. Her er kampen minutt for minutt.

Publisert 20.05.2004 17:41. Oppdatert 21.05.2004 08:11.
SE OGSÅ:
ALT OM:

Molde presset de siste minutten, men det ble Tromsøseier i kveld. Dermed er "Gutan" fortsatt på tabelltoppen. Molde kom mer med i andre omgang, men klarte ikke å utligne. Særlig Magne Hoseth fikk lov å dirigere på Moldes midtbane.

Tromsø har trøbbel på midtbanen, Mika Koppinen flyttes ned på høyreback og Thomas Hafstad opp på midtbanen.

85 min: Roar Christen misser på midtbanen, Molde kommer opp på venstresiden. Innlegget heades til corner. Molde fortsetter å skape vansker for tromsøforsvaret.

79: Gustafsson kaster langt, moldespilleren går til dødlinja. slår ballen inn foran mål. Hoås skyter rett på Borch. I neste angrep presser Molde på, Hoseth har skuddmulighet, men Hafstad klarerer for Tromsø. Molde er absolutt mer med i kampen.

78 min: Tromsø bryter, et langt framspill til Karim Essediri. Han løper fra midtstopperen, skyter fra 16 meteren - Gustafsson slår ballen over mål. Corneret resulterer ikke i noe.

76 min: Hoseth skyter fra spissen av 16-meteren. Knut Borch er nede å fanger skuddet.

Molde skaper flere situasjoner på Tromsøs høyreside, Bernt Hulsker er kommet inn å satt fart i moldeangrepet.

68 min: Strand spiller gjennom til Årst, Gustafsson er ute å snapper ballen rett foran beina til Årst.

Molde er mer med i kampen. De vinner flere dueller og forsvaret virker som de har bedre kontroll.

64 min: Bjørn Johansen går ut, Thomas Hafstad kommer inn. Mika Koppinen flyttes opp på midtbanen.

63 min: Martin Høyem får gult kort etter å ha lagt ned Gamst Pedersen. Borch kaster langt ut, men Tromsø klarer ikke å skape overtall.

60 min: Steinar Nilsen bryter en Moldekontring, som kunne blitt farlig. Molde sender flere spillere opp når de vinner ballen. Virker som om de i pausen har fått beskjed at seier kun kommer dersom det skapes målsjanser.

56 min: Molde har startet bedre enn i 1. omgang. men er for upresis i oppspillene.

53 min: Magne Hoseth får gult kort etter en felling av Morten Gamst Pedersen. Hans tredje gule kort og Hoseth må stå over mandagens kamp mot Vålerenga.

Tromsø forsetter der de slapp, presser Molde. Et frispark slås inn, men Gustafsson er oppe å fanger ballen.

1. omgang

Tromsø går til pause med ledelse, men de siste minuttene slapp de Molde inn i kampen. Det er fortsatt åpent på Alfheim i kveld. men skal Molde klare å ta med poeng så må de heve seg i andre omgang.

43 min: Tromsø forsetter å skape muligheter. Strand header ned til Årst, han skyter utenfor - via en moldespiller.

37 min: Gamst Pedersen dribler vekk backen, slår inn foran mål- Essediri klarer ikke å nå opp, ballen stryker luggen hans.

Molde har greid å flytte laget lengere opp på banen. Et innlegg fra høyre når Arild Stavrum. Han står helt uforstyrret på 5-meteren og setter ballen over mål.

30 min: Knut Borch feller Arild Stavrum og Molde får straffe. Magne Hoseth setter ballen i mål.

En halvtime er spilt på Alfheim. Laget som slo Rosenborg i forrige serierunder har ikke skapt en målsjanse på Alfheim. Tromsø har vært effektive, og nå hadde de en stor sjanse. Gamst Pedersen bryter på høyre side, slår inn til Årst som header like over mål.

24 min: Karim Essediri er alene på høyresiden, Moldeforsvaret helt på etterskudd og Eddie Gustafsson rykker ut og forstyrrer Essediri. Essediri setter ballen over åpent mål.

21 min: Molde er på en visitt hos Tromsøkeeper Knut Borch, resulterer i en ufarlig heading. Petter Rudi har vært helt anonym så langt i kampen.

20 min: Molde har ikke skapt noe her på Alfheim. Tromsø forsetter der de slapp i forrige hjemmekamp. Gamst Pedersen, Årst og Strand skaper store problemer for Molde. Magne Hoseth prøver å sette fart på laget sitt, men de taper de fleste duellene.

11 min: Tromsø øker til 2 - 0. Ole Martin Årst går til dødlinja. slår inn til Lars Iver Strand. Tromsø storspiller på Alfheim.

4 min: Gustafsson gjør et dårlit utspark, Tromsø fanger på midtbanen, ballen havner på høyre ving hos Essediri. han passerer en Moldespiller og slår inn foran mål. Ole Martin Årst scorer enkelt. Målsjansen ble skapt av et dårlig utspark fra Moldekeeper Eddie Gustafsson.

2 min: nytt frispark på Tromsøs venstreside, Gamst Pedersen hindres med ulovlige midler. Frisparket klareres til corner, som ikke fører til noe. Tromsø har starter best på Alfheim

1 min : Kampen er i gang på Alfheim, Tromsø får frispark etter ett minutt, Essediri slår inn, helt ufarlig foran Moldes mål. Det er mye publikum og god stemning på Alfheim.

Det ryktes også at Blackburne følger Gamst Pedersen i kveld. Molde har en god statistikk på Alfheim, de har bare tapt tre ganger og har slått Tromsø seks ganger.