skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Rollelista til "Svidde negre" klar

Rollelista til den nordnorske filmen "Svidde negre" er klar og blir presentert i Harstad tirsdag. Flere store og små nyheter fra festspillene kan du lese her:

Publisert 23.06.2002 13:34. Oppdatert 23.06.2002 13:40.
- Vi presenterer hele lista tirsdag og det blir mange spennenede navn, sier manusforfatter Stein Elvestad og produsent Erlig Falch til NRK-Troms.
Erlend Loe, som er spillefilmkonsulent ansatt av Statens Filmfond,har vært involvert som konsulent. Han vil også være til stede i Harstad tirsdag.

Kulturpris

Anders Melhus (21 fra Målselv ble lørdag kveld tildelt Sparebank1 Nord-Norges kulturpris for 2001. Prisen, som ble delt ut under åpningskonserten, er på 75.000 kroner. Melhus regnes som en svært talentfull fiolinist.

Mye folk

Den første helga av de nordnorske festspill har vært godt besøkt. Det sier Informasjonsansvarlig i FINN, Øyvind Arvola, til NRK-Troms.
- Konsertene med Kaizers Orchestra og Vidar Busk var utsolgt, mens det var noen ledige plasser under åpninga av Barnas Festspill og åpningskonserten i kulturhuset, sier Arvola. Festspillene melder også om godt besøk og salg på de ulike kunstutstillingene.


Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no