skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Idol-Maria på hjemmebane

Maria Haukaas Storeng står på hjemmescenen på Finnsnes denne uka. Den 24 år gamle jenta fra Lakselvnes nord for Silsand deltar når hennes gamle barneskole jubilerer med sin 15. kulturkveld.

Publisert 25.02.2004 09:57. Oppdatert 25.02.2004 13:54.
Under øvingene til den tradisjonsrike kulturkvelden på Finnsnes er det tydelig å se hvor scenevant Maria har blitt. 24-åringen utstråler sangglede og sikkerhet. Bak seg har hun da også år med deltakelse i flere musikaler i hovedstaden.

Og elevene ved Silsand barneskole er tydelig stolte over å ha hatt Maria som elev ved sin skole. På øvingene er øynene store, klemmene mange og ønsket om autograf hundrevis. Selv trekker Maria fram kulturkveldene som viktige i sin utvikling som sanger.

Maria Haukaas Storeng på hjemmebane denne uka.
For fjorten dager siden åpnet bookmakeren Nordicbet for spill på årets Idol-vinner. På toppen av lista plasserte de nettopp Maria Haukaas Storeng. Men til tross for at hun av mange omtales som den store favoritten, føler ikke 24-åringen noe press foran finalerundene, som starter om noen uker.

- Det er hyggelig å bli omtalt som favoritt, men for meg betyr dét ingenting når jeg går på scenen. Det er TV-seerne som bestemmer, og uansett om jeg skulle ryke ut i første finalerunde vil jeg være fornøyd, sier hun til NRK.


Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no