skilleUnderholdning: Monsen (trippel)skille_slutt
Test kjærligheten 3_1
Her er du: NRK.no > Programmer > TV > Test nasjonen Sist oppdatert 19:12
KOLOFON
Publikum i NRK-studio? Send en epost til
---
Epost til redaksjonen:
---
Prosjektsjef for Radio- og Nett-underholdning
---
Vaktsjef og nettredaktør Underholdning:
 
Testgruppene er klare:

Realitydeltakerne skal IQ-testes

Nå skal vi endelig få vite hvem som har høyest IQ av blant annet kroppsbyggere, reality-deltakere og svensker. Her er de seks gruppene som skal konkurrere under Test nasjonen 27. november.

Publisert 05.11.2004 09:32. Oppdatert 05.11.2004 10:39.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Geir Evensen

I fjor fikk vi se programledere konkurrere med blant annet fotballsupportere, blondiner og folkevalgte. Årets utgave av Test nasjonen har invitert seks nye grupper til dyst i den store IQ-testen.

Emil Orderud
Fjorårets Robinson-vinner Emil Orderud er en av 42 tidligere realitydeltakere som har sagt ja til å la seg IQ-teste direkte på TV under Test nasjonen. I tillegg til Robinson-ekspedisjonen er blant andre seriene Big Brother, Farmen, Eldrebølgen, Ungarskvinnen og 71 grader representert.

I tillegg får vi konkurranse mellom svensker, kroppsbyggere og sekretærer. Her er alle årets test-grupper:
(Foto: AP)

Finansfolk

Ulastelig antrukket i dress og slips, alltid på jakt etter gode kjøp - eller salg - enten det måtte være fast eiendom, aksjer eller mellomstore bedrifter. Inntekten er nok sikret for denne gruppa, men hvor intelligente er de?

Reality-deltakere

(Foto: Scanpix)
Villige til å gjøre det meste for å havne på TV-skjermen - her er gruppa som i hvert fall ikke er sjenerte av seg. Spørsmålet er om man må være dum for å brette ut privatlivet sitt 24 timer i døgnet for offentligheten, eller ikke.

Sekretærer

De sørger for at sjefer og ledere er i stand til å få gjort noe som helst på kontoret sitt. Noen av dem styrer nesten skuta selv, mens andre blir satt til å koke kaffe. Burde de i stedet ha fått en plass i sjefsstolen?
(Foto: Scanpix)

Svensker

Bærer våre svenske naboer virkelig med seg en bildør i ørkenen for å kunne rulle ned vinduet når det blir for varmt, eller tar alle svenskevitsene feil? Representanter for söta bror bosatt i Norge stiller opp til IQ-test.

Journalister

De kan gjemme seg bak krigsoverskrifter, er kjapt ute med å grave opp grums og rykter og plasserer greit folk i båser. Hvordan står det egentlig til med mediefolkenes egen intelligens?
(Foto: AP)


Kroppsbyggere

Med rykte for å være "bolehuer", "testosteron-berg", og andre navn som ikke akkurat spiller på høy intelligens, burde det nesten gå som en lek å overstige forventningene for disse gutta - og jentene. Men om de slår svenskene, gjenstår å se.

Siste saker:

 
DETTE ER TEST KJÆRLIGHETEN
Lørdag 2. desember skal hele Norge testes i kjærlighet. Hvilken type partner er den opptimale for deg? Deler du livet med den rette? Test Nasjonen gir deg svaret!
SISTE ARTIKLER
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no