Hopp til innhold

Dette er de upopulære spillerne du bør velge til ditt fantasy-lag

Her er spillerne «ingen» vil ha, men hvor du faktisk kan finne gull til VM-managerlaget.

Fantasy bildemiks

TRE MULIGHETER: Hva med Tysklands Mezut Özil på midtbanen, André Silva fra Portugal i angrep og sveitsiske Ricardo Rodríguez i forsvar?

Foto: NTB Scanpix/AFP/Reuters

«Folkets» fantasy-lag, med de mest populære spillerne, inneholder ikke så overraskende både superstjernene og billig stallfyll.

Men hos de fleste av de i skrivende stund nesten 70 000 registrerte lagene, er det flere potensielle luringer som glimrer med sitt fravær. Det engelskmennene kaller «differentials», de som kan gi tidlig forsprang eller hjelpe til med å hente seg inn etter en uheldig start.

De minst populære er mange nok til å utgjøre et eget lag som kan bite fra seg, og de kan naturligvis kombineres med de mest ettertraktede.

Følgende kriterier er satt for dette laget:

  • Spillerne kan, i skrivende stund, ikke være eid av mer enn 3 %.
  • De må ha en overkommelig pris som forsvarer sjansen for gevinst, og kan ikke ha vesentlig billigere alternativer i sitt eget lag
  • De må være høyaktuelle til å starte for sitt lag.

Keepere:

  • Rui Patrício, Portugal (valgt av 1,95 %)
  • Alireza Beiranvand, Iran (0,89 %)

Mens Patricio (6,0 millioner) spiller mot Spania i første kamp. bruk Beirandvand (4,5) mot Marokko i en kamp det lukter målløst av lang vei. Sett Patricio inn igjen til de to neste rundene, mot nettopp Marokko og Iran. Til en totalsum på 10,5 millioner er det tre kamper med gode muligheter for å holde nullen, med to keepere som til sammen startet 19 av 20 kamper i VM-kvaliken.

Forsvar:

  • Eduardo Salvio, Argentina (0,53 %)
  • Alberto Rodríguez, Peru (0,85 %)
  • Gary Cahill, England (1,53 %)
  • Branislav Ivanovic, Serbia (2,48 %)
  • Ricardo Rodríguez, Sveits (1,25 %)
FBL-EUR-C3-ARSENAL-MILAN

GODE ALTERNATIVER: Tysklands Mezut Özil og Sveits' Ricardo Rodríguez.

Foto: BEN STANSALL / AFP

Salvio (5.0) er et langskudd, men startet siste treningskamp og til den prisen er det vanskelig å ignorere en opprinnelig ving som dermed kan få en mer offensiv rolle og såkalt «ut-av-posisjon potensial». A. Rodriguez (4,5) et trygt og billig alternativ fra et Peru som har holdt nullen mot VM-motstand i oppkjøringskampene. Den noe stive prisen for Cahill (6,0) kompenseres med et England som først og fremst er best defensivt under Southgate, og møter i tillegg Tunisia og Panama i sine to første kamper. Ivanovic (5,0) er en gammel Fantasy Premier League-favoritt, nå til en billigere penge og fremdeles med godkjente muligheter for få baklengs og et mål på dødball. Følg med på siste nytt om lagene, for lagkamerat Nikola Milenkovic (0,48 % og 4,5 millioner) kan fort vise seg å gi enda mer valuta for pengene.Offensive R. Rodriguez (5,5) tar alle straffer, frispark og cornere for Sveits. De resulterte i tre mål og to assists i kvaliken, og mål i begge de siste treningskampene, for et gjerrig lag. Forsvaret roterer godt, slik at spillere kan spares mot tøff motstand som Frankrike, Belgia og Brasil.

Midtbane:

  • Bernardo Silva, Portugal (1,45 %)
  • Marcelo Brozovic, Kroatia (1,22 %)
  • Dusan Tadic, Serbia (2,30 %)
  • Mezut Özil, Tyskland (2,89 %)
  • Piotr Zielinski, Polen (2,9 %)
Minst populære Fantasy-lag

LITE VALGT: Ingen på dette laget er valgt av mer enn tre prosent.

Alle som ikke har turt å bruke Manchester Citys B. Silva (8,5) på Premier League-versjonen. kan trygt gjøre det her, hvor han til tross for en noe mer tilbaketrukket rolle er Portugals fremste kreative kraft. Kroatia er i en tøff gruppe, men målfarlige Brozovic (6,5) serverte to scoringer og to assist i det som også var en tøff kvalik. Tadic (6,5) er kultfavoritt fra Fantasy Premier League og kommer til denne med en fantastisk statistikk i form av involveringer i 11 av 20 mål i kvalifiseringen. Özil (9,5) har i en årsreke vært en av de mest pålitelige leverandørene i samme liga, og hadde målpoeng hvert 86,8 minutt i kvaliken. Rapporteres usikker til første kamp, men på et Tyskland som vil rotere mye er playmakeren et av få sikre kort. Polen var blant kvalifiseringens mestscorende, men for dem som ikke tar seg råd til Lewandowski er den eneste som i likhet med han startet alle kampene (og hadde flest assists) et godt alternativ. Zielinski (7,0) starter også fort foran om polakkene fortsetter i 3-4-3, i en gruppe det lukter mange mål av.

Angrep:

  • Sergio Agüero, Argentina (0,63 %)
  • André Silva, Portugal (1,40 %)
  • Paolo Guerrero, Peru (2,97 %)
Lionel Messi og Sergio Agüero

STERK DUO: Nesten alle vil ha Messi på laget, mens Sergio Agüero velges av veldig få.

Foto: MARCOS BRINDICCI / Reuters

Aguero (11,0) er dyr og kommer med skaderisiko og rotasjonsfare, men alle vet hva han er kapabel til. Om det løsner for Argentina kan det bære hele veien til gull og gullstøvelen for «Kun». Tenk gjerne Atletico Madrid-erstatter Radamel Falcao (2,23 % og 9,0 millioner) som en billigere erstatter her. A. Silva (7,5) har en prislapp som rimer med den svake debutsesongen i Milan, men om man ser på landslagsstatistikken (12 mål på 23 kamper, 9 på 9 i kvaliken) ligner dette et kjempetilbud. Ingen har scoret flere mål for Peru enn Guerrero (6,5), og selv om den nesten like produktive lagkameraten Christian Cueva (0,57 %) er tilgjengelig for samme pris på midtbanen er også alternativene flere der.

  • Total verdi: 99,5 millioner.

For de med penger til overs, og ikke fullt så strenge krav til prosenter, er det verdt å ta en kikk på Gabriel Jesus (4,67 % og 10,5 millioner) eller Cristiano Ronaldo (5,49 % og 12 millioner).

Siste nytt

  • Wrexham skylder kjendiseierne over hundre millioner

    League Two-klubben Wrexham, som eies av skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, skylder eierne rundt 9 millioner pund, opplyser klubben. Det tilsvarer drøyt 120 millioner kroner.

    Klubben holder til i Wales og ble kjøpt av skuespillerduoen i 2021. Siden fulgte en sportslig opptur, og laget blir fulgt i den Emmy-vinnende dokumentarserien «Welcome to Wrexham».

    Laget tapte semifinalen i opprykkskvalifiseringen i sesongen 2021/22, men rykket opp til League Two året etter. I skrivende stund ligger Wrexham på tredjeplass, med gode muligheter for å nå minst kvalifisering til League One, tredje nivå i engelsk fotball.

    Torsdag la klubben fram regnskapet for budsjettåret som sluttet i juni 2023. Der går det fram at klubbens omsetning har økt med 75 prosent til rundt 10,5 millioner pund fra 6 millioner pund, men at underskuddet samtidig vokste fra 2,9 millioner til 5,1 millioner pund.

    – Klubben er ikke under noe umiddelbart press for å tilbakebetale lånene på bekostning av framgangen vi ønsker å oppnå, skriver klubben.

    Videre opplyses det at det vil hentes inn ytterligere midler for å støtte opp om framtidige prosjekter.

    (NTB)

    QxUVtmMA_7A
    Foto: AP
  • Tøff start for norske golfere

    Golfprofilen Kristoffer Ventura fikk et tungt comeback på PGA-touren og ligger på 113.-plass etter første runde av Houston Open.

    Etter én ferdigspilt runde i Houston ligger han tre slag over par og ni slag bak Taylor Moore og Wilson Furr, som deler førsteplassen.

    Det gikk ikke bedre for Celine Borge i LPGA-turneringen i Arizona. Borge gikk sin åpningsrunde ett slag over par.

    Det gir en foreløpig 123.-plass, nesten 60 plasser bak den forventede cuten.

    (NTB)

    it7lekDvsTU
    Foto: AFP
  • Zuccarellos Wild med viktig seier

    Minnesota Wild vant 3-1 på hjemmebane over San Jose Sharks og sikret seg dermed viktige poeng i kampen om en sluttspillplass.

    Det tok 16 minutter før Joel Eriksson Ek punkterte nullen og sørget for den første scoringen for vertskapet i Minnesota. Midtveis i den andre perioden utlignet Mikael Granlund for Sharks.

    Den tredje perioden var så vidt i gang da Matt Brody sørget for at Wild igjen tok ledelsen. 2-1-målet kom etter bare 18 sekunder.

    På slutten av kampen tok gjestene fra San Jose ut målvakt Mackenzie Blackwood for å øke presset framover å forsøke å kjempe seg til forlenging. I stedet ble det Ryan Hartman som utnyttet muligheten da han snappet opp pucken inne ved vantet på egen banehalvdel og sendte et langskudd inn i det tomme Sharks-målet.

    Dermed kunne Minnesota gå av banen med to nye poeng. Det kommer godt med for laget fra Midtvesten, som før torsdagens oppgjør lå ni poeng unna en sluttspillplass med elleve kamper igjen å spille.

    Mats Zuccarello fikk 17 minutter på isen hjemme i St. Paul, men det ble ingen scoring eller assist på nordmannen denne gangen.

    (NTB)

    mWN7igN52F8
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal