Det blir en delvis franskinspirert meny når president Donald Trump og førstedame Melania inviterer rundt 150 gjester til Det hvite hus tirsdag.
Les også:
Serviser fra flere forgjengere
Temaet er krem og gull, og bordene er allerede dekket med servise fra flere president-epoker.
Dekktallerkenene er fra Bill Clintons tid som president, mens det til selve middagen brukes serviser fra både Clinton og George W. Bush. Bestikket er gullbelagt. Førstedamen har valgt servise fra Bush med toner i grønt som en hyllest til våren, samt at det er pyntet med hvite blomster.
Melania Trump har også valgt dekorelementer fra den omfattende Vermeil-samlingen, samt sølvtøy fra Tiffany og Co og S. Kirk & Sons for å pynte opp i spisesalen.
Middagen foregår i State Dining Room, som er den største av de to spisesalene i presidentboligen.
Dette rommet er i overkant av 160 kvadratmeter stort, og brukes i all hovedsak til mottakelser, lunsjer, store formelle middager og når andre lands statsoverhoder er på besøk i USA.
Les også:
Geitostkake, nektarinterte og amerikansk vin
Menyen som er valgt for det franske besøket, er også delvis inspirert av det franske kjøkken.
Gjestene får servert en geitostkake med blant annet tomatsyltetøy til forrett, lammecarré til hovedrett og nektarinterte til dessert. Mens det er hentet inspirasjon fra Frankrike hva maten angår, så er vinen amerikansk.
Det blir servert en amerikansk Chardonnay til forretten og en amerikansk Pinot Noir til hovedretten. Også dessertvinen er amerikansk, en crémant produsert i Napa Valley i California.
I tillegg til maten, blir det underholdning en fransk president verdig. Etter middagen skal sangere fra Nasjonaloperaen i Washington opptre for gjestene.