quart banner

10 siste saker:

  Alpha Dog (5)
  The Fountain (5)
  Inga tårar (2)
  Fiji Drive nr. 2 – festens hemmelighet (3)
  Music and lyrics (4)
  Norbit (1)
  Talladega Nights (DVD) (4)
  Blodsbånd (4)
  Dreamgirls (3)
  USA mot Al-Arian (4)



Andre nyhetsbrev fra NRK.no Mer informasjon om nyhetsbrevet

SØK (I HELE NRK):



  UPUNKT*

Godt salg, men fortsatt billetter igjen! 
Til tross for at årets Quart-billetter er en del dyrere enn fjorårets, er etterspørselen vesentlig høyere enn i fjor. Og kvoten med ”ekstra tilbud til deg som kjøper tidlig”-billetter ble utsolgt allerede i mars.

-Så langt ligger billettsalget betydelig over fjorårets, hevder Quarts informasjonssjef Pål Hetland. Prisøkningen med 200 kroner (fra 1295 til 1495) for 5-dagers passet og 15 kroner for dagspasset ser han som en naturlig markedsjustering.
-Fra i forfjor til i fjor var billettprisene helt uendret. Men prisstigningen de siste par årene, og ikke minst større kostnader til å booke artister, har gjort oss nødt til å heve billettprisene tilsvarende, forklarer Hetland.

I vinter gikk Quart-festivalen ut med et tilbud om 1000 stk 5-dagers pass for kr. 1195, en besparing på 300 kroner i forhold til ordinær pris. Tilbudet skulle gjelde fram til 1. mai – eller så langt beholdningen rakk. Det ble det siste, for allerede før utgangen av mars var tilbudskvoten revet vekk.

Det tilbudet kan du altså i dag se langt etter (bedre lykke neste år?). Men ordinære billetter kan du fortsatt få. Her har du prisene og annen relevant festivalinfo:

Festivalpass

5-dagerspasset som dekker alt som skjer på Odderøya fra tirsdag-lørdag koster kr. 1495,-
Kommer du først onsdag, kan du få et 4-dagers pass fra onsdag til lørdag for kr. 1195,-
Det er også mulig å kjøpe dagspass, for enkeltdager. Prisene for disse er kr. 400 tirsdag-fredag og kr. 335 for avslutningsdagen lørdag.
I tillegg kommer en billettavgift til Billettservice på kr. 15,- pr. billett.

Armbånd

Etter at du har kjøpt billett til Odderøya, er det viktig at du tar turen innom armbåndsteltet i Gravane for påsetting av armbånd. Uten dette armbåndet kommer du nemlig ikke inn på festivalområdet !
Armbåndet gjelder for øvrig bare for konsertene på Odderøya, ikke for klubbene! Der er det (stort sett) ”først-til-mølla”-prinsippet som gjelder.

ClubQuart

Alle events på Caledonien og Hallen vil koste kr. 185. Prisene for de øvrige stedene finner du på www.quart.no.

FilmQuart

For alle med gyldig pass til Odderøya er visningene i Filmhallen på festivalområdet gratis, mens kveldsvisningene på Fønix kino koster kr. 40.

Aldersgrenser

Det er fri aldersgrense til hovedprogrammet på Odderøya. Barn under 10 år går inn gratis ifølge med voksne. Skjenkearealene på festivalområdene har 18-års grense.
Når det gjelder klubbkonsertene på ClubQuart, er det 20-års aldersgrense på Kick, Caledonien og Markens.

Alt salg av billetter foregår via Postens Billettservice på telefon 815 33 133 eller www.billettservice.no frem til kl.17 dagen før konserten, eller i billettlukene i Gravane under festivalen.


Quart
Quart01 - Program
Artistene
Anmeldelser
Quart01 - Scenene
Godt salg, men fortsatt billetter igjen!
PETRE Superreal
Filmquart
Quart på mobilen din!
NRK + Quart
Arkiv
Karate på Quart
Se Quartbildene

 Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: upunkt@nrk.no -