Hopp til innhold

Del ditt bilde med #nrksalme

Her kan du vise fram dine opplevelser i forbindelse med Salmeboka minutt for minutt. Du kan enten bruke emneknaggen #nrksalme på Instagram eller laste opp bildet ditt her.

Ved å merke bildene dine med emneknagg (hashtag) #nrksalme på Instagram eller ved å laste de opp her blir bildene vist i galleriet vårt (lenke).

Du godkjenner da at NRK kan bruke bilder du publiserer i enhver redaksjonell sammenheng både på TV og på nett.

Laster innhold, vennligst vent..

Retningslinjer for #nrksalme

Vi ønsker alle typer bidrag velkommen, men forbeholder oss retten til å moderere bilder som er i strid med norsk lovgivning. Vi ber om at opphavsrett blir respektert og at du kun sender inn bilder du selv har tatt.

Som fotograf står du også inne for at de som er avbildet på bildet vi publiserer på Instagram har godkjent at dette bildet brukes både på TV og på nett i enhver redaksjonell NRK-sammenheng.

Bildene du publiserer lagres ikke hos NRK, kun en referanse til der bildet ligger på nett. Om du sletter et bilde merket med #nrksalme fra din Instagram-profil, vil det automatisk bli fjernet umiddelbart fra våre sider.

Hvis vi har gjengitt et bilde som du ikke ønsker vi skal vise på våre sider, kan du sende en epost til nrksalme@nrk.no, så skal vi fjerne det.

Denne siden er ikke sponset eller administert av andre enn NRK. Bildegalleri- og bildestrøm-siden benytter Instagrams åpne API, men er ikke sponset eller sertifisert av Instagram.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.