Siste nytt

 • Muggen ananasjuice ble destruert

  Follo-politiet ble tilkalt til en barnehage i Ski i formiddag etter funn av en flaske med mistenkelig innhold. Muggen ananasjuice ble destruert av patruljen på stedet.

 • Rv4 er åpnet igjen

  Rv4 er åpnet i begge retninger etter å ha vært stengt i flere timer etter en traktorvelt.

 • Veien delvis åpnet

  Sydgående felt på Rv4 er åpnet for trafikk. Nordgående felt er fortsatt stengt, og der må bilistene kjøre gamleveien i stede for.

 • traktorvelt - Foto: Erik Engen / NRK
  Foto: Erik Engen / NRK

  Rv 4 er stengt

  Rv 4 er stengt mellom Strøm og Åneby ved det gamle sagbruket .En traktor med tilhenger har veltet. På tilhengeren var det en gravemaskin . Brannvesenet anslår at veien er stengt en times tid. Nødetater er på stedet. Omkjøring via Rotnes og Åneby.

Siste videoer

Politiet har passet ekstra godt på Norway Cup etter terrortruslene. En fotballspiller er glad for det og gir politiet en klem.
Kornbonde Arne Strømstad i Løken i Aurskog-Hørland står i åkeren
Ikke alle synes syden er best om sommeren. Mange synes Oslo er et flott sted å være når det er sol og varmt i vannet.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Det ble hele seks seniorgull, seks juniorgull og ny norsk rekord på Henrik Christiansen (17) fra Lillestrøm i helgens svømme-NM.
Bygda i Akershus kan bli mer urban. Ifølge en ny plan skal folkeveksten i fylket , konsentreres om noen få byer og tettsteder.
Naboer på Grünerløkka er lei av å finne dopdepot i blomsterbedene og bakgårdene sine. De opplever at narkotikasalget brer om seg og er verre enn på lenge.