Siste nytt

 • Oslo S-Grefsen fortsatt stengt

  På strekningen Oslo S-Grefsen må du ta T-bane (linje 3 og 4) fra Jernbanetorget til Storo, på grunn av signalproblemer for togene.

 • Stenger Jødisk Museum i Oslo

  På grunn av terrortrusselen stenges Jødisk Museum i Oslo, det sier nestleder i styret Rolf Kirschner til NRK. I tillegg ble Rådhuset, Stortinget og Slottet stengt i går.

 • Oslo-politiet har fått titalls tips

  Oslo politidistrikt skriver i en pressemelding at de har fått inn noen titalls tips etter terrortrusselen, disse har alle blitt fulgt opp. Videre melder de om fortsatt høy beredskap i hovedstaden fredag.

 • Trolig stengt hele fredag

  Gjøviksbanen vil trolig være stengt i hele dag. Det er også stengt mellom Oslo S og Grefsen etter feil med en sporveksel.

Siste videoer

Det ble hele seks seniorgull, seks juniorgull og ny norsk rekord på Henrik Christiansen (17) fra Lillestrøm i helgens svømme-NM.
Ikke alle synes syden er best om sommeren. Mange synes Oslo er et flott sted å være når det er sol og varmt i vannet.
Bygda i Akershus kan bli mer urban. Ifølge en ny plan skal folkeveksten i fylket , konsentreres om noen få byer og tettsteder.

Flere nyheter

Ikke synlig politi på Oslo S - Dette bildet er tatt rundt klokken 12.00. Da var det ikke synlig politi på Oslo Sentralstasjon. NRK var tilbake på Oslo S noen timer senere, heller ikke da var det synlig politi på stedet. - Foto: Farid Ighoubah / NRK

– Synes det er rart at det ikke er synlig politi her

Politidirektoratet har varslet at væpnet politi skal være til stede ved sentrale objekter etter trusselen mot Norge. Folk NRK snakket med i Oslo sentrum, synes det er rart at det ikke var mer politi å se ved større samlingssteder.

Les saken

Se flere tv-saker

Naboer på Grünerløkka er lei av å finne dopdepot i blomsterbedene og bakgårdene sine. De opplever at narkotikasalget brer om seg og er verre enn på lenge.
Åtteåringen Sander er ikke den du bør yppe deg for mye mot.
Som en av de aller yngste i landet graderte han seg nettopp til svart belte i taekwondo.
Helsebyråden i Oslo er bekymret over utviklingen i antall hiv-smittede.Fra 2012 til 2013 steg antall nye hiv-smittede blant menn som har sex med menn med nesten 30 prosent.