Siste nytt

  • Branntilløp i bil på E6

    En bil venter på bergingsbil på E6 sørgående like før avkjøringen til Skedsmokorset. Ifølge Romerike 110-sentral var det et branntilløp i bilens motor, som allerede var slukket da brannmannskapene kom fram. Trafikken går forbi i to felt.

  • Apotek på Frogner ranet

  • Bro på Leirsund fortsatt stengt

    Broa over Leira på Rolf Olsens vei på Leirsund er fortsatt stengt på grunn av flom. Ifølge politiet på Romerike er det foreløpig ikke mulig å vite når den kan åpne igjen.

  • Ingen ble skadet

    Ifølge politiet viste det seg å ikke være personskade, og kun små skader på kjøretøyene. En av førerne var ruspåvirket og ble kjørt til arresten.

Siste videoer

Strekningen på rv. 4 mellom Sinsenkrysset og Bjerke en verneverdig firefelts vei. Det skaper problemer for ny trikketrasé til Tonsenhagen.
Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget
Regjeringen gjør ingen ting for å stoppe ødeleggelse av torvmyrer i Norge, men bruker milliarder av kroner på å bevare slike myrområder i regnskogene i Indonesia og Malaysia.
Danserne i Nasjonalballetten er vante til raske trinn med hopp og sprett, men DENNE gangen skal alt gjøres så sakte som mulig. Balletten "Last Touch First" er nemlig i "slow motion".