Siste nytt

 • pågrepet - Foto: Simon Solheim / NRK
  Foto: Simon Solheim / NRK

  Forsøkte å stikke med kniv

  To personer var i en heftig krangel ved Gunerius i Oslo sentrum. Den ene skal ha forsøkt å stikke den andre med en foldekniv. Politiet har kontroll på begge to og ingen er skadet.

 • Arfan Bhatti ute av fengsel

  Arfan Bhatti er sluppet ut av fengselet i Pakistan der han har sittet i 21 måneder.

  – Jeg kan bekrefte at han er løslatt og på frifot. Det er over et halvt år siden han ble blankt frifunnet for alle terroranklager, men de militære myndighetene aksepterte ikke domstolens avgjørelser, og han har sittet videre i fengsel inntil i går, skriver hans advokat John Christian Elden i en tekstmelding til abcnyheter.

 • Rammer ikke Oslo eller Akershus

  Ansatte i 48 butikker i landet er tatt ut i streik fra lørdag morgen etter at fagforeningen Handel og Kontor og NHO ikke ble enige i lønnsoppgjøret. Streiken rammer ikke noen forretninger i Oslo eller Akershus.

Siste videoer

Det er siste sjanse for å bevise hva han er god for på matta. Til helga deltar 69 år gamle Tore Hem i veteran-VM i bryting i Beograd.
Norges eneste dragebåtlag ligger i hardtrening før VM i Italia neste uke.
Mange har flere epler enn de selv kan høste og spise. Det har et firma gjort noe med. I to år har de gått på slang i Oslos eplehager.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Da montøren ikke ville ta av seg hanskene luktet Harry Sønsterød lunta, og lurte mannen rett i armene på politiet.
De står på toppen av stupetårnet på Frognerbadet i Oslo, og kaster seg ut fra ti meter. 70 personer deltok i VM i dødsing.
Gamle kraner fra Oslo havn skal nå fredes og stilles ut. Men først må de fraktes bort fra sjursøya. Det er ikke et enkelt prosjekt.