Siste nytt

 • Tror ikke mannen ble drept

  Politiet har ingen indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt med mannen som onsdag kveld ble funnet død ved sjøen Årungen på grensa mellom kommunene Ås og Frogn.
  – Den foreløpige obduksjonsrapporten gir ikke noe entydig svar på dødsårsaken. Det samlede bevisbildet vi har så langt, tyder imidlertid på at det ikke har skjedd noe straffbart, sier etterforskningsleder Rita Hartveit i Follo politidistrikt.

 • Hafslund varsler erstatningskrav

  Energiselskapet Hafslund krever flere hundre tusen kroner i erstatning fra entreprenøren som gravde over høyspentkabler ved Bekkelagskaia i går. På det meste var 3500 abonnenter på Bekkelaget, Ekeberg og Nordstrand uten strøm på grunn av graveskaden.

 • Se opp for veteranfly over Oslo

  Flere militærfly, blant annet ett fra andre verdenskrig, skal fly over Oslo klokken 17.30 i ettermiddag, for å hedre nordmenn som tjenestegjorde i flyskvadroner. Anledningen er 50-årsjubileet til The Royal Air Forces Association (RAFA).

 • Må sone fengselsstraffen

  Ekteparet fra Romerike, som ble dømt til 17 og 18 års fengsel for grove overgrep mot sønnene sine, må sone straffene de er idømt. Høyesterett har avvist anken. Bistandsadvokat for guttene, Gunhild Lærum sier til VG at hennes klienter nå kan starte livet på nytt.

Siste videoer

Det er strid om et planlagt minnesmerke over motstandsgruppen Osvald.
 Eldst av dem alle er Bjarne Sørenby fra Eidskog i Hedmark. 87-åringen har kjørt speedway i snart 60år.
Biologer av

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Kjæledyr av alle slag er samla på Fornebu i helga. Der held landets første kjæledyrmesse til
En egen motorsykkeldag for barn på Oslo universitetssykehus - er i ferd med å bli en tradisjon. I år som i fjor sørget motorsykkelklubben NAF MC Oslo for at barn fikk prøvesitte, skru på gassen, og til og med ta seg en kjøretur i full drakt og hjelm.

Torshovteatret har hatt stor suksess med Ole Ivars-musikalen, og det blir heller ikke tradisjonelt teater når gjengen der skal sette opp "En folkefiende" av Henrik Ibsen. Stykket som har premiere på søndag, blir en slags stumfilmversjon - med mye musikk og lite prat.