Siste nytt

  • Mobilnett nede for Telenor-kunder

    Telenor har problemer med mobilnettet over hele landet. På sine Facebook-sider skriver selskapet: – Mange har problemer med å ringe fra mobil til mobil og sende SMS. Det er usikkert hvor mange som er rammet og hvor langvarig feilen er.

  • Foreløpige obduksjonsrapport klar

    Den foreløpige obduksjonsrapporten etter drapet på 30 år gamle Anna Kristin Gillebo Backlund gir ikke noe klart svar på hvordan hun ble drept.

  • Varsler store kutt

    Oslo universitetssykehus må trolig kutte inntil 400 millioner neste år på grunn av statsbudsjettet. Det er dobbelt så mye som planlagt. Tillitsvalgte mener det er umulig å kutte så mye uten at pasienter rammes. Styreleder, Stener Kvinnsland, sier det ikke skal skje.

Siste videoer

Design er ikke bare unike møbler og stilige boliger. I utstillingen Lev vel på Norsk Design- og Arkitektursenter kan du se hvordan lure designløsninger også kan gjøre hverdagen din grønnere.
De løfter mye, tungt, og de er mange. Enorm vekst av kvinner i styrkeløft-idretten.
Morten Harket har konsert på sentrum scene. Enkelte fans har reist LANGT, etter å ha venta i TRETTI år på å oppleve idolet sitt live. Og medan DEI sto i kø i dag, hadde NRK ein ekstra liten vente-bonus.

Flere nyheter

Se flere tv-saker

Christopher Nielsen stiller for første gang ut på Henie-Onstad Kunstsenter på Høvikodden.
Folketeateret setter opp de tre musketerer.
Fredag 24. oktober er det klart for premiere på dokumentarfilmen Bjørnøya, et eventyr om tre brødre som følger drømmen om å reise til verdens ytterkant, for å surfe, leke og finne hverandre. Wegge-brødrene er også blant landets fremste utøvere innen ekstremsport og tirsdag 21. oktober viste gutta frem sine kunster og går på line over Youngstorget