En personbil ligger på siden etter en trafikkulykke i Tørvikbygd i Kvam, melder brannvesenet.

Det er meldt om en mindre lekkasje i forbindelse med ulykken. Alle skal være ute av bilen.

Fløyfjellstunnelen er nå åpen igjen etter å ha vært stengt i forbindelse med bilberging.

Fortsatt er høyre felt i retning Åsane stengt helt i starten av tunnelen. Politiet er på stedet og bilberger er på vei, melder Vegtrafikksentralen.

• Kontroll på brann i gassgrill på Frekhaug

Det er kontroll på brannen på Frekhaug, melder politiet. Nødetatene rykker tidligere ut til en brann i en gassgrill på en privat adresse.

Det er ikke meldt om personskade.

• Brann og Åsane sliter i cupen

Det er spilt 45 minutter i cupens tredje runde, og flere av lagene fra Vestland er i trøbbel:

Brann ligger under 0-1 borte mot 1. divisjonslaget Levanger. Trønderne scoret allerede etter åtte minutter. Brann i blått styrer det meste av spillet, men uten å få uttelling.

Eidsvold Turn leder 2-0 hjemme over Åsane. De oransje fra Bergen havnet under allerede etter ett minutt, og i det niende minutt gikk ball nummer to i nettet.

Sogndal holder nullen og har uavgjort til pause mot eliteserielaget KFUM Oslo. Bortelaget har hatt ballen mest, hjemmelaget har vært nærmest scoring.

I Oslo leder Lysekloster 2-1 over Kjelsås. Osingene har vært dødelig effektive, selv om hjemmelaget har styrt spillet. Kjelsås reduserte like før pause.