quart banner

10 siste saker:

  Alpha Dog (5)
  The Fountain (5)
  Inga tårar (2)
  Fiji Drive nr. 2 – festens hemmelighet (3)
  Music and lyrics (4)
  Norbit (1)
  Talladega Nights (DVD) (4)
  Blodsbånd (4)
  Dreamgirls (3)
  USA mot Al-Arian (4)



Andre nyhetsbrev fra NRK.no Mer informasjon om nyhetsbrevet

SØK (I HELE NRK):



  UPUNKT*

NRK + Quart 

For deg som ikke kan dra til Quart i år; fortvil ikke. NRK er der for deg! Med fete og lange sendinger hver dag.

Kaliber

Kaliber sender direkte fra Quartfestivalen, tirsdag – fredag. Hver dag mellom 15.00 – 17.00 er Rune Nilson og gjengen hans på plass i Gravane med et heftig show i ekte Kaliber-stil. Selvsagt med artistbesøk, og ikke minst med daglige liveopptredener fra flere artister - før de går på Quart-scenen!
I tillegg blir det noen tilbakeblikk, med oppsummering av hva som var det kuleste i går, og med opptak fra gårsdagens konserthøydepunkt.
Selv om Quart handler mest om musikk, byr festivalen også på FilmQuart. Alt om filmene og møter med regissører og skuespillere får du også i Kaliber.

PETRE Konsert

Petre sender direkte fra en rekke av konsertene under hele festivalen (tirsdag – lørdag), hver kveld fra 20 til 23 får du de største og feteste bandene på din favoritt radiokanal i superdupermegastereo, samt på nettet i streaming MP3 og Windows Media for de av dere som måtte befinne seg i utlandet eller på steder uten radio. De tre første timene hver kveld har en rocka profil med gjester og opptak fra dagens konserter, trolig også livesendinger fra noen av konsertene på Odderøya.

PETRE SuperReal

PETREs Erik Eriksson (aka DJ Friendly) er programleder når PETRE igjen kjører i gang sitt Superreal-konsept fra Markens under årets Quartfestival. Mellom 23 og 03 pumper Superreal godlyd ut til de tusen hjem, direkte fra utendørs-taket på Markens (klubben hvor Petre Superreal holder hus hver kveld). I tillegg til direkteoverføring av artistene på Markens, blir det gjester, intervjuer og opptak fra ymse ClubQuart-artister og DJs. Og har du ikke fått trimmet ørene godt nok når klokken slager 03, kan du fortsette natten sammen med DJ Friendly som snurrer plater frem til 06.

Karate

I fjor satt Karategutta i et tre i salamanderparken hvor de blant annet forlystet sitt publikum med å blant annet urinere i loff mellom konsertene. I år holder Karate korten tett til brystet, men det er snakk om en båt denne gangen. På land. Ett eller annet sted på Odderøya. Antageligvis. Hm …. Ingenting av dette blir sendt på radioen men vi kan love deg at du skal få se det på nettet i vaskeekte bredbåndskvalitet :)

NRK med tv-sendinger på Quart!

Også NRK1 satser i år stort på Quart-festivalen, og onsdag-lørdag vil Thomas Numme og Solveig Kloppen gi deg den ultimate festivalopplevelsen direkte fra Kristiansand - med pop, humor, rock, sladder, superstjerner fra inn- og utland og svette festivaldeltagere i en salig blanding.
Onsdag og torsdag vil vi sende en time fra Quart-festivalen, fordelt på en halvtime før (22.30-23.00) og en halvtime (2315-2345) etter Kveldsnytt. Fredag ruller vi ut Quart-stoffet i tidsrommet 00.00 - 00.45, mens lørdagssendingen starter 23.15 og varer fram til midnatt.

Upunkt.nrk.no : web + wap

Upunkt er det beste nettstedet i Norge, det er ingen tvil om det! Og wap har vi også! Når Quartfestivalen ruller i gang vil du få intervjuer med de største, beste og råeste artistene hos oss, med eksklusive bilder og interaktive happenings med fæle rockere, ekstatiske festivalgjengere, og hva enn hjertet måtte begjære. Det blir masse video, masse lyd, masse tekst og anmeldelser, unike intervjuer, streaming events, stemningsrapporter og gull og grønne skoger! Totalt skal 9 nettjournalister ned for å dekke festivalen, og i tillegg kan de plukke rundhåndet fra Petre og TV.
Vi vil også forsøke å sikre oss rettigheter til å legge en rekke konserter på nettet i superhøy kvalitet, slik at de som var for fulle under konserten også kan få den med seg, og selvfølgelig slik at de av oss som må sitte inne og sommerjobbe i stedet for å frike ut på Quarten kan strø litt ekstra salt i våre egne sår ved å se og høre hva vi har gått glipp av.
Følg med på upunkt.nrk.no, på web og wap.

Quart rykte:

SMS-tjenesten som vet alt! Saftig innsidesladder fra bak scenen, nachspielene og de innerste gemakker.

NRK Petre og TV snur hver minste stein for å gi deg de råeste nyhetene fra Quart direkte til din mobiltelefon. Send kodeord RYKTE til 1987. Det koster 3 kroner per melding.






 NRK + Quart
  Arkiv (04.07.2001)
  Litt av Quart på NRK1 (02.07.2001)
  Quart på mobilen din! (23.05.2001)
  PETRE Superreal (22.05.2001)


Quart
Quart01 - Program
Artistene
Anmeldelser
Quart01 - Scenene
Godt salg, men fortsatt billetter igjen!
PETRE Superreal
Filmquart
Quart på mobilen din!
NRK + Quart
Arkiv
Karate på Quart
Se Quartbildene

 Copyright NRK © 2001 - Telefon: 815 65 900 - E-post: upunkt@nrk.no -