Her er du: NRK.no > Lukket > forfall
UPUNKT_HOVEDMENY_04_DEL1
SISTE SAKER
LYD & VIDEO
KONTAKT
upunkt@nrk.no
Red: Nina Nordbø
hvit pixel 1 x 1
Samleside: FORFALL : DAG 2

Kulturkommentar Dag 2

Verden utenfor fortoner seg som en orgie i fyll, shopping og skismogenese. Det er Kristopher som skal fråtse i forfall, ikke samfunnet. Les kulturkommentar Dag 2.

Totalt matinntak - Dag 2

Her er oversikter over hva Kristopher har fortært i løpet av Forfall dag 2 - søndag. En komplett liste fra frokostburgeren til cola gjennom trakt til kvelds.

Fotografering Kristopher - Dag 2

Hver dag kommer fotograf L-P Lorentzen til Forfalls laboratorium for å avfotografere Kristopher. Hensikten er å avdekke forfallet. Her er dagens bildegalleri.

Anmeldelse av "Et nummer for smart"

Film nummer seks fant Kristopher faktisk litt underholdende. Han hadde ikke noen problemer med å gjennomføre filmen og kunne sett den en gang til. Dette synes han er litt urovekkende. Forfaller Kristopher så raskt kulturelt at han begynner å like elendige filmer?

Helsesjekk 4.11 kl. 20.00

Sykepleier Ingrid har sjekket Kristophers tilstand kveld andre dag. Hun kan konstatere vektøkning, høyt blodtrykk og diaré.

Bilder fra dag to

Bildegalleri fra dag 2 i Forfall er herved tilgjengelig.

Anmeldelse av "Sommer'n jeg fylte 40"

Filmen som skulle være et substitutt for cup-finalen viser seg å være en katastrofe. Kyrre har nok en gang plukket ut en drittfilm til sin gode venn.

Mr. Cola og Mr. Rekesalat

Kristopher kjedet seg voldsomt i timene før legebesøket. Det resulterte i et improvisert skuespill om Mr. Cola og Mr. Rekesalat. Den mentale tilstanden til Kristopher er bekymringsverdig.

Legevisitt 4.11: Forspisning

Lege Eigil Gulliksen har sjekket tilstanden i dag søndag. - Konklusjonen er at Kristopher er skikkelig forspist, opplyser legen etter visitten. Forsøkspersonen er så kvalm etter sitt dramatiske fettinntak, at han ikke klarer å stå oppreist.

Kristopher fyrer opp røyken

Nærmere 80 prosent stemte for at Kristopher skal begynne å røyke. Dermed lar han nikotinen gjøre sitt for å bryte ned kropp og helse.

Rotter inn til Kristopher?

Rotter er ofte forbundet med urenslighet og sykdomsspredning. Skal Kristopher bli utsatt for disse skapningenes nærvær? Stem ja eller nei på SMS.

Fløteoppkast

Det hardner til i laboratoriet til Kristopher. En liter fløte skulle ned på styrten. To tredjedeler gikk rett ned. Så kom noe opp igjen. Kristopher drakk det også.

"Fransk åpning" til Kristopher

Til tross for elendige videofilmer, tv-spill og billig tv-underholdning, har ikke Kristophers kulturelle forfall vært tilfredstillende. Det er på tide med Vigdis Hjorth.

Bæsjer som et sveitsisk ur

Kristopher har avlagt nok et dobesøk. Og ganske riktig, avføringen veide 0,8 kg. igjen.

Frityr-eksperiment med smultringer

Til formiddags-tv-tittingen ønsker Kristopher seg noe godt. Frityrsteker og 370 gram smultringer fra Nille blir løsningen.

Helsesjekk 4.11 kl. 9.00

- Han lukter litt vondt, innrømmer sykepleieren etter å ha foretatt 4. helsesjekk på Kristopher.

Kristophers ringerunde

Nattens herjinger på Karl Johan har satt spor. Det flyter av søppel og oppkast utenfor Forfall-laben. Det er så ille at Kristopher ser seg nødt til å tilkalle renholdsverket.

Blod i trusa

Kl. 08.20. Kristopher våknet tidligere enn forventet. Han måtte på toalettet. I trusa er det blod.

Skrivebordsbakgrunner

Velg hvilke deler av Kristophers kropp du ønsker skal dekorere skrivebordet på PCen din.


hvit pixel 1 x 1
petre_gronn_bakgrunn768
Prøv 3P, du også
Test dine musikkkunnskaper i 3P-quizen. Ny Quiz hver eneste ukedag!


hvit pixel 1 x 1
petremorgen til forside - endelig 325
Siste fra Petremorgen:
hvit pixel 1 x 1
Siste lydkutt fra Kyrre
kyrre til forside 150x80
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no