|
Foto: Alf Börjesson |
BUNN:
2 1/2 dl havrekjeks i smuler
3 ss sukkert
5 ss meierismør, smeltet
FYLL:
1 1/4 dl helmelk
2 ss frysetørket pulverkaffe
125 g kokesjokolade
100 g marshmellow
3 plater gelatin
1 beger ,125 g, kremost naturell
200 g cottage cheese
2 ts vaniljedråper
2 1/2 dl kremfløte, vispet
PYNT:
Melonkuler
Bringebær
Rund kakeform, 24 cm i diameter. I stekeovnen : 175* C ca 15 minutter for bunnen. Bland alt til bunnen og trykk den ut i smurt kakeform. La steke til den er gyllen. Avkjøles.
Smelt marshmallow i kokende melk og la sjokoladen smelte i. Rør inn pulverkaffe. La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 10 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i den varme sjokolademelken. Rør osten myk og bland med sjokolademelk og vaniljedråper. Vend inn vispet krem. Bre fyllet over kjeksbunnen. La stå kjølig ca ett døgn.
Pynt kaken med melon og friske bringebær.
Kilde: TINE