Av
Egil Torheim og
Asle Hella
I hverdagen er det vanskelig å få tid til både det velsmakende, raske og lettlagde middagsmåltidet. Det blir gjerne en suppepose eller en pizza.
I dag viser vi deg derfor hvordan du på noen få minutter disker du opp med et velsmakende og fullverdig måltid.
Slik metter du to personer
Finhakk én liten løk.
Del deretter en korv (pølse som ligger i ring f.eks. vossakorv) i to. Del den halve korven på langs og kutt i passelige biter.
Ta omlag like stor mengde bacon som korv og steik alt dette sammen noen minutter.
Dryss deretter litt hvetemel over og så litt vann slik at du får en slags saus. La dette surre noen minutter.
Serveres med kokte poteter. Du kan og servere grønnsaker eller en salat til denne retten.
Har du kokt potetene på forhånd, så er middagen klar på fem minutter.
|
Siv Hereid og Jorunn Pile lager mat i Godt for ganen de neste ukene. Foto: Egil Torheim/NRK |