skilleHvor er dette?skilleVæret i trøndelag (enkel)SkilleMedarbeiderneskille_slutt
Valg 2003 Trøndelag 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Trøndelag > Valg 2003 Trøndelag
Valg 2003
Alt om valg 2003.
Alt om valget i ditt distrikt:
NRK TRØNDELAG I LYD OG BILDE
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
7005 Trondheim
Tlf. 73 88 12 00
Fax 73 88 12 66

7712 Steinkjer
Tlf. 74 13 42 00
Fax 74 13 42 10

Distriktstredaktør

Nettredaktør


 

Svømmebasseng, Aker Brygge og Husbyjordet



Publisert 11.09.2003 12:22.

SPØRSMÅL FRA ALEKSANDER      
1. Hvordan ser planene framover ut for svømmebassenget på Stjørdal? Badet er både slitt og lite brukevennlig for handikappede og eldre mennesker. Dersom dere har planer om å oppgradere anlegget, ønsker jeg å vite hvordan dere ser for dere å finansiere arbeidet. Har dere "friske" penger eller er det noen andre saker som må vike?

2. For ei stund siden var det snakk om å etablere en mini utgave av "Aker brygge", ved Tangen. Er dette noe dere politikere snakker om, og i så fall ønsker jeg å få vite noe om kostnader, finansiering og tidsperspektiv Stjørdalens Aker Brygge?

3. Husbygjordet er i skuddet for tiden. Park eller kulturhus, eller kanskje noe helt annet? Er dette noe dere kan enes om på tvers av partigrensene? Jeg ønsker meg en trivelig park som står der for alle. Når tar dere en beslutning som også inkluderer en finansierinsplan for Husbyjordet?

SVAR FRA JOHAN ARNT ELVERUM, STJØRDAL SP  
1. Det utredes hvor bra eller dårlig bassenget er. Dette vil avgjøre løsningen. Jeg har lansert ideèn om å bygge et nytt basseng i tilknyttning til kulturhus/hotell på Husbyjordet.
2. Dette er en idè fra Balstad Eiendom. En bygging rundt utløpet av Gråelva. Det må bli et rent kommersielt prosjekt uten deltagelse fra kommunen.
3. Park på vel halvparten. Kulturhus/hotell på resten. Dette er det politisk flertall for idag. Beslutningen må tas i løpet av et par år.

SVAR FRA TONE LØWE, STJØRDAL SV    
1. Stjørdal har ingen friske penger. Det er ikke satt av penger til svømmehallen i dag. Det betyr at om vi skal ta svømmehallen, må noe annet vike. Vi bør klare å finne 100.000 kroner til den heisen det er snakk om. Vi skal snart behandle økonomiplanen - et møte der vi sier hva vi skal bruke penger på de neste 4 årene. Jeg skal forsøke å finne penger til heisen i det møtet, men det blir ikke lett, for det må tas fra noe annet.
2. SV ønsker ikke noe Aker Brygge ved Tangen.
3. SV ønsker park på hele Husbyjordet, men har ingen finasieringsplan. Husbyjordet står helleer ikke på planene for de neste fire årene, men det er mulig å gjøre om på den planen hvert år. Vi får se hva vi får til. Om å enes på tvers av partigrensene - det hadde kanskje ikke vært behov for forskjellige partier om vi var enige om hva vi ville gjøre;-)



Start fleskespillet Start valgtesten Ta valgskolen
Det store valgfleskspillet
 
LES OM VALGET I DIN KOMMUNE

Nettmøter

NRK Trøndelag har i løpet av valgkampen hatt nettmøter med åtter partier. Her kan du lese nettlesernes spørsmål og fylkespolikernes svar.

Odins velgerguide

Hver onsdag i valgkampen får du hjelp av Odin Jensenius til å velge rett parti ved årets valg.

Partiene i Trøndelag

Lister, kandidater, valgstatistikk og annet bakgrunsstoff - og du kan stille partiene spørsmål.

Direkte ordførervalg

Steinkjer og Hemne er de eneste kommunene i Trøndelag som gjennomfører direkte valg på ordfører i høst.

Hva kan du gjøre med listen?

Du kan gi personstemme til de kandidatene du vil ha inn, og i år har du større innflytelse enn tidligere.

166 år med kommunalt selvstyre

I 166 år har innbyggerne lokalt hatt anledning til å velge egne folkevalgte organer i kommunene - kommunestyrene.

Forhåndsstemming

Dersom du ønsker det, kan du stemme før selve valgdagen. Det er mulig å stemme på forhånd fra 11. august til 12. september.

Valgkamp à la Kalvø

Det mest populære innslaget i NRKs siste folkemøte var uten tvil valg-oppsummeringen til Are Kalvø og Espen Beranek Holm.
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no