P1-regjeringa 3_1
Her er du: NRK.no > NRK P1 > P1-regjeringa Sist oppdatert 21:45
 

Vi danner regjering

NRKs største radiokanal, P1, skal danne sin egen regjering - en folkelig arena som skal se inn i fremtida vår. Og du kan foreslå hvem som skal være Troms sin representant.

Publisert 26.04.2005 10:03. Oppdatert 26.04.2005 10:46.
SE OGSÅ:
ALT OM:
Av Torgeir Skeie

Du kan foreslå kandidater, både kjente og ukjente personer helt fram til 2. mai. Da vil en jury velge ut fem kandidater i hvert fylke. Juryen i Troms består av politisk redaktør i Harstad Tidende, Odd Rikard Olsen, NRKs fungerende distriktsredaktør i Troms, Egil Jens Pettersen og fungerende redaksjonssjef Nina Birgitte Einem.

I tur og orden skal kandidatene presenteres i en finalerunde i NRK P1s formiddagsmagasin "Nordaførr" og på NRK.NO slik at folk skal kunne stemme fram sin kandidat.

P1-regjeringa møtes på Sem gjestegård for rådslag. De skal overlevere sine tanker og råd om Norge de neste 100 år til sentrale politikere 18. juni

Oppdraget: Tenk stort!

Hva er viktigst for folk i Norge de neste 100 årene? Hvem i Troms kan best tenke høyt om hvordan framtida bør bli? Og merk; partipolitikere er ekskludert fra P1-regjeringa allerede før nominasjonsprosessen starter.

Du skal foreslå personer med meninger og erfaringer, og med en integritet som gjør at vi kan se opp til vedkommende som en flott person fra Troms.

Gjennom P1-regjeringa ønsker NRK å skape en arena for folkelig samtale. Her er poenget å snakke med folk, ikke bare til folk.

TRYKK HER FOR Å FORESLÅ EN KANDIDAT.


Du kan også sende et postkort til:

NRK Troms og Finnmark
9291 Tromsø

Merk kortet "P1-regjeringa".

LENKER
Siste saker:

 
30 SISTE P1-REGJERINGA
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no