skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Vemund fra Fron vant internett-trekning

Vemund Hagen fra Fron, som studerer i Gøteborg, ble trukket ut i vår Internett-konkurranse denne måneden! Bildet han har sendt, vitner om at det er fotografi han studerer!

Publisert 05.10.2000 15:41. Oppdatert 06.10.2000 11:36.
Fotostudent Vemund i Gøteborg
Som vanlig har mange opplendinger i utlandet meldt seg via e-post, og vi har trukket ut Vemund Hagen fra Sødorp - som altså får vårt Opplandsradio-krus! (Bildet han har sendt med, er kanskje resultatet av en oppgave på fotostudiet?)

Vi minner om at alle dere som befinner dere i utlandet i jula, kan være med oss på direkten på radio og sende "helsing heim"! Ring oss på 61 28 72 00 eller send mail (fra hovedsiden).

Men - tilbake til Vemund, som har sendt med noen ord om seg sjøl. Sjøl om han har vært lenge borte (eller kanskje nettopp derfor) skriver han på dialekt til oss - det synes vi er flott!
Han har bodd litt overalt, som han sier, både i Trondheim, Lilleström, Oslo, Helsinki og Göteborg, og fortsetter:
- E ha studert fotografi i snart fem år nå, tu år i
Norge og snart tri år her i Götet. Te vår'n e e ferdig å ska vel flötta te Oslo att, men ettekårt ska e flötta uppi dalen og bli sauebonde/fotograf. E e odelsgut frå Södorp, og far min hell på med sau.

Göteborg e ein trivleg by, Sveriges svar på Bergen kæin ein vel si. For de regne my her, og snog ha e itte sett my te. Og snog e ein ting ein döl vil ha om vinter'n. Når det e grått å vått så vil ein ha minusgrader og ein helvmeter snog. Men miljöet i Göteborg og på skulen e bra, så ein held vel ut på vinter'n likevel. Nå i desember ha det vore my fest og
fart, og de e jo artigt!

Du kæin titte på hemesida mi og sjå littegrann meir kå e held på me.....http://www.foto.gu.se/vemund/


 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no