skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Ny sommerkåring hver uke

Hver uke i sommer skal NRK Hedmark og Oppland ha ei uhøytidlig kåring. Først ut var den eldste bilen. Den tittelen gikk til Valdres!

Publisert 21.06.2004 14:03. Oppdatert 23.06.2004 14:55.
Av Tone Merete Tho

Hver mandag i hele sommer blir det i morgensendinga på radio i NRK Hedmark og Oppland annonsert et nytt tema for den uhøytidlige kåringa.

Og i formiddagssendinga hver onsdag blir det avslørt hvem som har vunnet kåringa, og som får et stort, mykt og godt NRK Hedmark og Oppland-håndkle!

Eldste bil i daglig drift

Første kåring ut var den eldste bilen som var i daglig drift. Det så ei stund ut til at Gudbrand Klevgård i Etnedal skulle gjøre det bra med sin Chevrolet fra 1935, og Mekjell Røe, også han fra Valdres, lå lenge godt an med sin Mercedes Benz fra 1956, men de to bilene er ikke i bruk om vinteren.

Jon M. Sørengen vant konkurransa om det eldste bilen i daglig drift. Dette er en Volvo fra 1952.
Et vilkår for å kunne smykke seg med hederstittelen Innlandets eldste bil var nemlig at farkosten skulle være i daglig drift.

Seier gikk dermed til

Jon M. Sørengen i Vestre Slidre som har en Volvo lastebil fra 1952.


Eksempler på andre bidrag i konkurransa kom for eksempel fra John Kolloen på Sjoa i Sel som har en Volvo Amazon fra 1965. Og fra Nils Bakken i Aurdal som har en Volvo Amazon fra 1967.

Enorm respons

Responsen på bilkåringa var enorm allerede første dagen den var på lufta. Det viktige i hver kåring er at du ringer til NRK Hedmark og Oppland på 61 28 72 00, og forteller om bidraget ditt.

Neste uke er det duka for ei ny kåring, - det lønner seg å følge med i morgonsendinga på P1 mandag morgen.

Siste saker:
Siste saker:

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no