skilleMøt de ansatte, NRK Hedmark og Oppland, toppbanner, promotoppskillePromo, Topp 8, 230skille_slutt
NRK Hedmark og Oppland progr. 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hedmark og Oppland > Programmer NRK Hedmark og Oppland Sist oppdatert 17:52
VÆRET
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
KONTAKT
NRK Hedmark og Oppland
2626 Lillehammer Tlf: 61 28 72 00 Fax: 61 28 72 32

Distriktsredaktør

Nettansvarlige


 

Suksess for Rally Finnskog

Thomas Kulberg vant årets Rally Finnskog, her i fartsetappen i Kongsvinger sentrum.
Thomas Kulberg vant årets Rally Finnskog, her i fartsetappen i Kongsvinger sentrum.
Hele 20.000 publikummere kom til fartsetappene hvor Norges rallyelite sørget for dirrende speedometernåler og turteller som pekte mot det røde…

Publisert 21.02.2005 07:56. Oppdatert 28.02.2005 11:35.
SE OGSÅ:
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:

Se bilder fra åpningen av Rally Finnskog






Se bilder fra sekundstriden i fartsetappen i Kongsvinger sentrum




Se bilder fra folkelivet langs fartsetappen på Bæreia




20.000 publikummere, over 170 biler, over 1000 funksjonærer. Rally Finnskog er Norges største rallyløp og NRK Hedmark og Oppland var der.

Dramatikken ble akkurat så stor som seg hør og bør i et NM-løp, med punkteringer og avklaringer om hvem som skulle vinne først i siste fartsetappen.

I løpet av rallyhelga sendte NRK.no/ho tre timer direkte radio med resultater, studiogjester og direkterapporter fra fartsetappene, de kan du få et gjenhør fra her.

Tapte ledelsen i favorittetappen

Henning Solberg og Cato Menkerud så ut til å vinne hele Rally Finnskog men alt raknet på siste fartsetappe.

En punktering gjorde at Henning Solberg og Cato Menkerud glapp seieren i Rally Finnskog Norway. Han tapte 3.40 til Thomas Kolberg som fra før av lå på andreplass men som istedet skal opp på seierspallen lørdag kveld.

Ironisk nok skjedde punkteringen på Solbergs favorittetappe på Varaldskogen, som han har kalt en av verdens beste spesialstrekninger.

- Jeg er veldig skuffet for jeg hadde skikkelig lyst til å vinne. Dette kan være det siste Rally Finnskog jeg har vært med på. Da jeg skjønte hva som hadde skjedd sa jeg noen gloser som ikke akkurat egner seg for gjentakelse, sa en skuffet Henning Solberg etter målgang.

LENKER
Siste saker:
Siste saker:

 
10 SISTE FRA NRK HEDMARK OG OPPLAND
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no