|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Baconsautert rosenkålTil fire porsjoner: Publisert 07.02.2002 12:09. 240 g renset rosenkål
20 g smør
80 g bacon
60 g finhakket løk
salt og nymalt pepper
Del rosenkålhodene i to og kok dem i lettsaltet vann i 2 minutter. Hell bort kokevannet og ha på kaldt vann for å bevare grønnfargen.
Kutt baconskivene i små biter og fres dem sammen med løken i smør.
Når løken og bacon har fått en lett brunfarge, tilsetter du den godt avrente rosenkålen og steker det hele på svak varme i ytterligere 3 minutter. Rør forsiktig i blandingen. Krydre med nymalt pepper og om nødvendig med salt.
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|