|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
RatatouilleTil fire porsjoner: Publisert 04.03.2002 13:48. 100 g løk
200 g tomater
100 g aubergin
100 g squash
150 g paprika
1 hvitløkfedd
1/2 dl olivenolje
20 g tomatpuré
1 dl vann
1/2-1 ts provencekrydder
salt og nymalt pepper
Del opp grønnsakene på følgende måte: Kutt løken i grove strimler. Ha tomatene ca. 12 sekunder i kokende vann, trekk av skinnet og del dem i båter. Skjær squash og auberginer i ca. 4 mm tykke skiver. Skrell paprikaen med en skarp potetskreller, fjern stilk og frø og kutt paprikaen i 3-4 cm store biter. Knus hvitløkfeddet.
Fres løken i olivenolje til den er blank. Tilsett resten av grønnsakene, tomatpuré, vann og krydder og kok opp. Legg på et lokk og la det hele koke på lav varme i 25-30 minutter. Til slutt smaker du til med salt og pepper.
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|