|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
LørdagspizzaLørdagspizzaen er enkel, men gir en ekstra smaksopplevelse. Mange klarer garantert ikke å stoppe før fatet er tomt. Publisert 25.09.2002 13:41. Oppdatert 01.10.2002 12:41.4 1\2 dl mel
gjær
2 ss olivenolje
1 ts salt
1 ts hvitløkpulver
1 ts oreganokrydder
1 kopp vann
Knas sammen og heves til dobbel størrelse.
1\2 kg lammefarse
1 fedd hvitløk
1 ss olivenolje
1\2 ts salt
1\2 ts pepper
Stekes sammen.
2 store tomater knuses
1 ss tomatpurè
1 ts salt
Kokes i 5 minutter.
Kjevle ut deigen på stekeplaten. La den heve i 20 minutter. Smør så på sausen. Deretter fordeles fyllet over, pass på at den dekker kantene.
Strø over et 1\2 kg hvitost. Ta 10 blader rosmarin, en liten kvast oregano og klipp over pizzaen.
Avslutt med en finhakket paprika og en boks sopp som strøs over. Stekes på 225 grader i 35 minutter.
God appetitt!
Innsendt av Lillian Mathisen.
Siste saker:
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|