|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Vilter kveldskos Publisert 22.08.2003 14:21. Rikelig til fire porsjoner:
500 g reinskav
200 g bacon
Smør/margarin til steking
1 purre
200 g sjampinjong
1 persillerot
Salt og pepper
Slik gjør du detHalvtin reinsdyrskavet og brun det raskt i varm panne. Ha bacon i panna og brun det sammen med reinsdyrskavet før du tilsetter purre i skiver, sjampinjong i båter og persillerot i strimler. La det hele surre til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Server på grovt brød med godt drikke til.
Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|