skilleToppbanner SportskilleVæret i Hordaland Topp promoskillespråkspalten toppromoskille_slutt
Hordaland Godt for ganen 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Hordaland > Programmer NRK Hordaland > Godt for ganen Sist oppdatert 11:45
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:

 

Vilter kveldskos


Publisert 22.08.2003 14:21.
Rikelig til fire porsjoner:
500 g reinskav
200 g bacon
Smør/margarin til steking
1 purre
200 g sjampinjong
1 persillerot
Salt og pepper

Slik gjør du det

Halvtin reinsdyrskavet og brun det raskt i varm panne. Ha bacon i panna og brun det sammen med reinsdyrskavet før du tilsetter purre i skiver, sjampinjong i båter og persillerot i strimler. La det hele surre til alt er gjennomvarmt. Smak til med salt og pepper. Server på grovt brød med godt drikke til.

Kilde: Opplysningskontoret for kjøtt


NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Hordaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
 
 
 
10 SISTE NRK HORDALAND
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no