|
NRK Hordaland
Postboks 7777,
5020 BERGEN
Tel: 55275200
Fax: 55275299
Distriktsredaktør:
Nettredaktør:
Programleder for Godt for ganen:
|
|
| |
Foccaciabrød og bruchetterFoccaciabrød og bruchetter er ypperlig til pastaretter. Hva med bruchetter med tomater eller spagetti bolognaise? Publisert 16.04.2004 15:49. Lag en stor basisdeig, men bruk endel durumhvetemel(dette er spesialmel som fåes i helsekostbutikker).
Ha i litt olivenolje,finhakket hvitløk og finhakket rosmarin i deigen .
Del deigen i to. Den ene halvdelen steker du i former til kuvertbrød. Den andre halvdelen lager du flate brød av. Gni disse inn med litt hvitløk,rosmarin og strø over litt maldonsalt.
Stek dem på 200 grader i ca. 15-20 minuter. Foccaciabrødene kan spises som de er, men egner seg også ypperlig som hamburgerbrød.
Av kuvertbrødet skjærer du opp skiver - rister dem i ovnen og har over finhakkede tomater og finhakket hvitløk eller rødløk og du har en ypperlig venterett.
Veldig enkelt - så bare prøv.
Siste saker:
|
|
NYHETSBREV
|
|
LYD OG VIDEO
Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Hordaland!
Mer
|
|
|
|
|
|
| |
|
|
MAT PÅ RADIO
«Godt for ganen» hører du hver fredag formiddag og ettermiddag på NRK P1 i Hordaland. Programleder er
SEND OSS FAVORITTEN!
Har du lyst til å dele din favorittoppskrift med oss? Bidrag premieres. Send til:
|
|
|