skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Hødd med fire strake

Hødd tok sin fjerde siger på rad då dei søndag slo Bergens-laget Løv-Ham 2-0 på Krohnsminde stadion. Målscorarar for Hødd var Erik Sandal (bildet) og Richard Enge.

Publisert 21.08.2005 21:28. Oppdatert 21.08.2005 21:44.
Løv-Ham dominerte lenge kraftig på Krohnsminde, men det endte med 0-2-tap hjemme for Hødd søndag.
Ørjan Laastad var alene med Hødds keeper tre ganger i første omgang, uten å lykkes. Effektive var derimot gjestene fra Ulsteinvik.
Erik Sandal banket inn 1-0 fra tjue meter etter 52 minutter. Fire minutter senere var Richard Enge sist på ballen etter en cornersituasjon. Løv-Ham var elendige i avslutningsfasen, mens Hødd kunne kontrollere inn til tre poeng.
Knut Walde var vertenes bestemann, mens Andre Nevstad som vanlig var dominant hos Hødd. (NTB)

Fotball: Løv-Ham - Hødd 0-2
Bergen (NTB): 1. divisjon fotball menn søndag:
Løv-Ham Hødd 0-2 (0-0)