skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

AaFK tok tre poeng

Lasse Olsen sørga for tre poeng til Aalesund mot Tromsdalen med to fine mål, men Aafk imponerte ikke.

Publisert 09.04.2006 20:46.

Fakta

Tromsdalen Aalesund 1-2 (0-1)
Tromsdalen krøllgress
507 tilskuere
Mål: 0-1 Lasse Olsen (22), 1-1 Preben Yttergård Hansen (60), 1-2 Olsen (73).
Dommer: Jonny Ditlefsen, Mo.
Gult kort: Ole Talberg, Mo Ahamed, Tromsdalen, Erlend Holm, Andreas Lie, Lasse Olsen, Aalesund.

Aalesund vant en litt heldig seier over Tromsdalen, selv om laget førte kampen før pause. Lasse Olsen scoret begge målene i 2-1-seieren. Det ble ikke så mange sjansene av gjestenes overtak før pause, men da sjansen bød seg, lot ikke Olsen seg be to ganger. Hjemmelaget skapte flere muligheter enn Aalesund før pause, og i annen omgang var det helt fortjent med utligning etter 60 minutter, for da førte Tromsdalen kampen.

Men den offsidefella laget hadde satt opp, glapp snaue 20 minutter før slutt, og da var Lasse Olsen frempå igjen og ble matchvinner. Hjemmelaget falt sammen etter denne scoringen og hadde lite å stille opp med i sluttminuttene. Lasse Olsen scoret to viktige mål for et effektivt Aaleund-lag og var best for gjestene, mens Bjørn Strøm på høyrekanten var best for Tromsdalen sammen med kaptein Thomas Heide. (©NTB)

Flere saker: ALT OM AAFK