Er du sulten på brunost med rødløk, eller hva med wienerbrød med sursild? Her er det bare å velge og vrake i telemarkingens smaksverden.
Av
Kristin Rivrud
Tidligere har vi hørt om "Pøffelen", altså vaffel og pølse sammen, med ketchup og syltetøy. Men telemarkingene har spist rarere kombinasjoner enn det. Her følger lista over favorittkombinasjonene til lytterne av Telemarksendinga.
- Rå fiskebollekraft som lørdagskos
- Gulost, syltetøy, makrell i tomat og majones på ei og samme brødskive.
- Sjokade med salami.
- Kald lungemos med kanel på.
- Kalde poteter med prim.
Og her er flere utrolige kombinasjoner....
- Kokt egg og nugatti.
- Brødskive med leverpostei og bringebærsyltetøy.
- Sukker på kokt egg.
- Brunost med rødløk.
- Rå fiskeboller med lakrisbåter.
- Brødkive med smør nugatti, makrell i tomat, gulost og rødbeter.
- Skinke og laks rulla inn i lompe.
- Brødskive med leverpostei, røkt laks, ost og eple.