skilleVæret i Finnmark enkelskilleSendingeneskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Finnmark Sist oppdatert 14:31
 

Gir opp Dåfjord Laks

Bostyret har gitt opp arbeidet med å finne ei løsning for konkursrammede Dåfjord Laks. Nå får Nordlandsbanken og Nordea ansvaret for den videre drifta av selskapet.

Publisert 10.07.2003 23:50.
Av Ingerid Stenvold

I løpet av de dramatiske forhandlingene de siste dagene, har budfristen for konkursboet til Nord-Norges største oppdrettskonsern blitt utsatt flere ganger. Klokka fem torsdag ettermiddag skulle Nordlandsbanken levere sitt endelige bud, men banken trakk seg i siste liten.

Trakk garantiene

Klokka 15.45 fikk bostyret telefon fra Nordlandsbanken med beskjed om at de ikke ville gi noe nytt bud, og at de trakk tilbake garantiene og driftskredittene for den daglige drifta av Dåfjord Laks.

– Vi har nå gitt beskjed om at Nordlandsbanken og Nordea får overta ansvaret for Dåfjord Laks, sier bostyrer Joar Grimsbu. Det betyr at det gamle styret og pantehaverne får bestemme hva som skal skje videre.

Ville ha over 100 millioner

Tirsdag la Nordlandsbanken inn et bud på 80 millioner kroner, men dette ble avvist. Bostyret har ønsket et bud på over 100 millioner kroner på konkursboet til oppdretts-konsernet, som har ei gjeld på én milliard kroner.

Siste saker:
Flere saker: ALT OM DÅFJORD LAKS

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no