Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Tromsø Idrettslag tapte igjen

Tromsø Idrettslag står med bare en seier på de sju første kampene etter 2-1-tapet mot Molde i går kveld. Nå innrømmer trener Trond Johansen at TIL er et bunnlag.

Publisert 26.05.2003 08:22. Oppdatert 26.05.2003 08:25.

Strande og Mork

Molde åpnet scoringsballet allerede etter 8 minutter, da Trond Strande utnyttet et framspill fra Anders Hasselgård.

Molde hadde initiativet gjennom hele omgangen, men først etter 43 minutter kom mål nummer to, da Thomas Mork ble frispilt og scoret alene med keeper. Magne Hoseth var blant flere tilretteleggere.

I 2. omgang la Tromsø seg høyere, og klarte etter hvert å legge press på Molde. Etter 68 minutter fikk gjestene straffe, etter at Erlend Ormbostad felte Peter Kovacs innenfor 16-meteren. Thomas Hafstad satte ballen sikkert i mål.

Med litt mer presis sikte kunne faktisk Tromsø ha fått både 2-2 og 2-3, men det meste gikk utenfor eller over. Molde-keeper Eddie Gustafsson tok seg av det som kom mellom stengene.

Tidlig mål

Tromsø-trener Trond Johansen sier at laget satset på en tidlig redusering i 2. omgang.

- Den kom for sent, men vi reiste oss likevel godt og hadde flere muligheter til å utligne. Jeg er fornøyd med innsatsen og det offensive spillet vi presterte i denne omgangen, sier Johansen.

Ole Andreas Nilsen var blant Tromsø-spillerne som viste gode kvaliteter i 2. omgang, og som gang på gang serverte fine innlegg foran Molde-målet.

Hafstad kunne blitt Tromsøs store helt da han var svært nær ved å score sitt mål nummer to.

Hos Molde framsto Magnus Kihlberg og kapteinen, Daniel Berg
Hestad, som frontfigurer, spesielt i 1. omgang. Det var svært populært at veteranen Trond Strande ble den som scoret det første målet under Odd Bergs ledelse.