Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

14. seier på rad

Tromsdalens seiersrekke vil ingen ende ta. Fredag kveld ble det 2-1-seier borte mot Bossekop, og dermed har TUIL vunnet 14 kamper på rad i 2. divisjon.

Av Jørn Resvoll. Publisert 13.09.2003 00:34. Oppdatert 13.09.2003 00:43.
Bård Karlsen og Tor Magne Oppheim sørget for at TUIL ledet 2-0 til pause. Tromsdalen spilte en meget god omgang, og viste at de ikke har tenkt til å slappe av, til tross for at opprykket virker mer og mer sikkert.

I 2. omgang kom hjemmelaget mer med i kampen. Men de greide kun å score ett mål, og dermed kunne Truls Jenssen juble over nok en tre-poenger. "Dalingan" har nå vunnet 14 kamper på rad i 2. divisjon avdeling 4, og TUIL har nå sju poengs forsprang på Strindheim. Strindheim spiller ikke kamp før på mandag, og da møter de laget som ligger på 4. plass på tabellen, Levanger.