Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

RBK slo Tromsø

Rosenborg lå under 0-2, men snudde til 3-2-seier over Tromsø lørdag.

Publisert 31.01.2004 16:26. Oppdatert 31.01.2004 16:30.
Azar Karadas laget seiersmålet etter 63 minutters spill. Målet kom på et noe tvilsomt idømt straffespark. Morten Gamst Pedersen og Ole Martin Årst hadde gitt gjestene 2-0 i løpet av den første halvtimen. Øyvind Storflor reduserte til 1-2 før pause. Ørjan Berg sto for 2-2 på en heading etter corner.

Tromsøkeeper Knut Borch sier han er uenig med dommeren som dømte straffe, men sier kampen viser at laget er på rett vei. Han karaktriserte spillet som godt. Trener Kjetil Tidemandsen er godt fornøyd med dagens kamp, en god treningsøkt sier han.