Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Sport NRK Troms og Finnmark Sist oppdatert 13:55

Ham-Kam scoret på overtid

Ham-Kam utlignet på overtid, lagkaptein Petter Sørensen headet inn i Tromsø-målet etter at Knut Borch misset på et frispark.
Les kamputviklinga her:

Publisert 18.04.2004 18:28. Oppdatert 19.04.2004 12:33.
SE OGSÅ:
Lagkaptein Petter Sørensen har scoret, Nilsen og Koppinen skjønner at to poeng er tapt.
Etter omlag 10 minutter header Geir Frigård i mål, etter et corner, men dommeren Terje Hauge blåser for frispark. Han mener Frigård angrep Tromsøkeeper Knut Borch.

Etter omlag 17 minutter skyter en Ham-Kam-spiller i tverrliggeren. Hjemmelaget har åpnet best og fører kampen på Briskeby. Tromsøs forsvar spiller godt i dag også, Steinar Nilsen vinner duellene og TIL klarer etterhvert å flytte spillet oppover på vertenes banehalvdel.

Helt i slutten av omgang blir Morten Gamst Pedersen skadet og får behandling på sidelinja, etter noen minutter er han tilbake på banen.

2. omgang

Hjemmelagt går rett i angrep, men et kontant forsvar rydder opp. Tromsø forsetter som i første omgang, de beste spillerne er nærmest eget mål. Kaptein Steinar Nilsen har full kontroll på forsvarsrekka til Tromsø.

Det er spilt 15 minutter av andre omgang og det er ingen stor kamp publikum på Briskeby får se. Morten Pedersen slår et frispark inn foran mål, ingen Tromsø-spillere når ballen og den går til venstre for Ham-Kams mål.

Rødt kort til Birkeland

Etter 60 minutter får Frode Birkeland rødt kort. Dommer Terje hauge mener han bruker albuen mot ansiktet på Thomas Hafstad og Hauge nølte ikke med å sende Birkeland av banen.

74 min - Ham-Kam får frispark på omlag 25 meter, sender i vei et hardt skudd som Knut Borch må slå retur på. Ham-Kam vinner ballen og sender den inn på Tromsøs femmeter, flere hvitkledde har sjansen til å avslutte, men Tromsøs forsvar klarer etterhvert å klarere.

Kovacs!!

76 min - Peter Kovacs rager høyest. Steinar Nilsen slår en corner fra venstre, midt i en klynge av hvitkledde rager Peter Kovacs høyets og Tromsø leder på Briskeby.

De siste minutten av kampen presset hjemmelaget og produserte flere målsjanser. På overtid spiller Ham-Kam seg inn foran Tromsøs mål. Knut Borch feilberegner innspillet, ballen går over han, og Petter Sørensen header ballen inn i mål. I det 90 minutt redder hjemmelaget 1 poeng hjemme mot Tromsø Idrettslag.

TILs lagoppstilling:

Tromsø: Borch, Hafstad, Nilsen, Koppinen, M.Pedersen, B.Johansen, Christensen, Essediri, Strand (50 min - Kovacs inn), Gamst Pedersen og Årst.

Gult kort: Steinar Nilsen
Rødt kort: Frode Birkeland