skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Filmrekord i Tromsø

Tromsø Internasjonale Filmfestival slo alle rekorder i år. 41.000 har sett de vel 50 spillefilmene som har vært vist. Ledelsen for festivalen er godt fornøyd med oppslutninga, men det har også vært problemer underveis, sier festivalsjef Ola Lund Renolen.

Publisert 19.01.2004 07:05. Oppdatert 19.01.2004 08:31.
Festivalsjef Ola Lund Renolen
Mange akkriderte gjester, frivillige og pressefolk har ikke fått se de filmene de ønsket, fordi forestillingen var helt utsolgt. Renolen sier de ble klar over problemet allerede første dag men det har vært vanskelig å gjøre noe med det. Antall gjester, frivillige og pressefolk er blitt så høyt at det er vanskelig å handtere sier han.

Landets beste filmfestival

Styreleder for Tromsø Internasjonale Filmfestival, Kåre Sørensen, er meget godt fornøyd med årets festival. Han sier Tromsø befester sin posisjon som landets beste filmfestival. Ledelsen for festivalen hadde ikke trodd de også i år skulle sette publikumsrekord. Neste år skal det nye kinoanlegget være ferdig, Sørensen sier det blir en ny tidsalder for Troms Internasjonale Filmfestival. Han sier det vil bli lettere å administrere alle forestillingene når hele festivalen holder til et sted.



Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no