skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Ekstraordinært landsmøte i Redningsselskapet

Redningsselskapet innkaller til ekstraordinært landsmøte 15. august.
Bakgrunnen er påstander fra et fåtall frivillige i Troms om mistillit mot sentralstyret og generalsekretæren, heter det i en pressemelding fra redningsselskapet.

Publisert 26.07.2005 10:36. Oppdatert 26.07.2005 10:46.
Av Charlotte Haarvik Sanden

Disse påstandene kan ikke stå uimotsagt mener Redningsselskapet, så derfor blir det ekstraordinært landsmøte i neste måned.

Ordinært landsmøte avvikles hvert annet år, og et ekstraordinært landsmøte kan i mellomtiden kun avvikles hvis Sentralstyret eller minst fem distriktsstyrer krever det.
Det er et enstemmig sentralstyre som nå krever ekstraordinært landsmøte.
Sentralstyret anser at det er viktig at Landsmøtet stadfester at sentralstyret og generalsekretæren har full tillit slik at den pågående moderniseringsprosessen i selskapet kan gjennomføres, heter det i pressemeldingen.

- Når en minoritet ser ut til å ha ambisjoner om å skade Redningsselskapet fra innsiden, koste hva det koste vil og uten tanker på hvilke skader de påfører organisasjonen må vi gå til det alvorlige og uvanlige skritt å innkalle til et ekstraordinært landsmøte for å rydde opp Vi håpet i det lengste at det ville være mulig å skape ro og komme fram til fornuftige løsninger på annen måte, men nå kan vi ikke lengre sitte på gjerdet og se på at en liten gruppering i egne rekker velger ikke å følge Redningsselskapets lover og regler. Måten denne gruppen går frem på i ferd med å skade fellesskapet i Redningsselskapet på fullstendig sviktende grunnlag, sier Redningsselskapets president Magnus Stangeland i pressemeldingen.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no