skilleVæret enkelskilleHør siste Tromsnyttskillewww.euroarctic.comskille_slutt
Troms og Finnmark 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Troms og Finnmark > Troms Sist oppdatert 14:31
 

Ny krise i Redningsselskapet

Minst fem distriktsledere ønsker ekstraordinært landsmøte, der hensikta trolig er å kaste den sittende ledelsen.

Publisert 22.11.2005 07:07. Oppdatert 22.11.2005 14:43.
Av Arnt Ryvold

Leder i Nordland distriktsstyre, Harald Adolfsen bekrefter at flere ledere krever ekstraordinært landsmøte. Men det er en ring av taushet fra de som skal stå bak kravet om dette.

Saka står helelr ikke på dagsorden til landsrådets møte på Gardermoen denne helga. Ingen av de NRK har snakka med ønsker å kommentere eller gi noen begrunnelse for et slikt krav. Redningsselskapets vedtekter sier det er tilstrekkelig at fem av 13 medlemmer krever ekstraordinært landsmøte.

Fra hele landet

De fem som komemr emd kravet skal være lederne i Buskerud, Telemark, Rogaland, Trøndelag og Nordland. En sjette, Henry Indrebø fra Sogn og Fjordane, sier han har trukket sitt forslag om ekstraordinært landsmøte, ut fra nye opplysninger, som han kaller det.

Fra kilder NRK har snakka med skal det foreligge kandidater både til vervet som ny president og visepresident. Med andre ord så kan sittende president Magnus Stangeland, visepresident Hermod Larsen og fungerende generalsekretær kastes.

- Dramatisk

Det har ikke lyktes NRK å få bekreftet om generalsekretær Monica Kristensen Solås, som er sykemeldt, er inforstått med det nye initiativet.

En ordknapp Magnus Stangeland bekrefter at dette kan bli dramatisk. Han sier han stiller sin plass til disposisjon dersom det er ønskelig.

Siste saker:

Toppsakene fra NRK Troms og Finnmark
 
SISTE SAKER
Flere saker
NYHETSBREV PÅ E-POST

Få de viktigste nyhetene fra Troms og/eller Finnmark tilsendt på e-post – helt gratis!
Nyhetsbrev fra Nordnytt!

 
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no