skilleDistriktsfjernsynet er ti årSkille - slutt
Toppbanner NRK Buskerud Kultur 3.1
Her er du: NRK.no > Papirkurv > Buskerud, Vestfold, Telemark GAMLE TING (10.5.2004) > Kultur NRK Buskerud Sist oppdatert 08:11
SE OGSÅ:



Aktuelt:

Programmer:
Andre medier:
NYHETSBREV
Daglige nyhetsbrev fra NRK Buskerud, Vestfold og Telemark:

TIPS OSS >
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK
 
SØK LOKALT PÅ:
 
 

Kjærlighetssang til menn på kvinnedagen

Veslemøy Solberg fra Bø og Drammen har skrevet en kjærlighetssang til dugelige menn. Den ble sluppet på plate 8. mars.

Publisert 08.03.2004 07:08.
Av: Jan-Henrik Kulberg

Høyt oppe på luftige Konnerud i Drammen holder Veslemøy til med sin egen mann Sven Ohrvik. Når de to gir ut ny plate i dag, er det i høyeste grad snakk om et samarbeidsprosjekt.

Veslemøy har skrevet tekster og Sven har satt musikk til. Hele platen er spilt inn hjemme, og der har også Sven designet platecoveret.

Hun startet med å synge Halldis Moren Vesaas på plate for 10 år siden. Siden den gang har det blitt mange plater på Veslemøy Solberg fra Bø, bosatt i Drammen.

Løvehjerte

En rekke konserter med To Rustne Herrer og over hundre programmer i serien Antikviteter og Snurrepiperier på NRK 1. Alt dette i tett samarbeid med ektefelle Sven. Nå har de to begått albumet Løvehjerte.

Veslemøy Solberg syntes det var på tide med en hyllest til mannen. Sven mistenker at sangen er til ham, mens Veslemøy insisterer på at den er universell og tiltenkt alle dugelige menn.

Ultralyd-opptak

Den lille datteren til Veslemøy og Sven er også med, på sin helt spesielle måte. Hjerterytmen fra ultralyd-opptak og de første skrikene på fødestua innleder og avslutter sangen "Jeg er et hus".

Siste saker:

 
10 SISTE NRK BUSKERUD
10 SISTE FRA NRK KULTUR
Copyright NRK © 2008  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no