skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Uavgjort for Aalesund

Aalesunds Fotballklubb sikret seg et poeng i 16.maioppgjøret mot Viking på hjemmebane. Spørsmålet er om ikke det er to for lite.

Publisert 16.05.2003 20:58.
For både Brann og Bryne vant sine kamper, og dermed ligger Aalesund desidert sist med sine to poeng.

Fakta fra kampen:

Kråmyra stadion
6901 tilskuere
Mål: 1-0 Nils Ottar Sandø (31), 1-1 Tom Sanne (47).
Dommer: Kjell Alseth, Stjørdals-Blink.
Gult kort: Eirik Hoseth, Aalesund, Erik Nevland, Kristian Sørli, Viking.
Lagene:
Aalesund (4-4-2): Frank Mathisen Herman Ekeberg (Marius Aam fra 76.), Amund Skiri, Christian Steen, Bjørn Erik Melland, Joakim Austnes, Frode Fagermo, Trond Fredriksen, Eirik Hoseth (Morten Moldskred fra 72.) Tor Hogne Aarøy, Nils Ottar Sandø.
Viking (4-4-2): Frode Olsen Bjørn Dahl, Toni Kuivasto, Brede P. Hangeland, Thomas Pereira Tom Sanne (Hannes Sigurdsson fra 89.), Kristian Sørli, Trygve Nygaard, Peter Kopteff Erik Nevland, Bjørn Berland (Bjarte Lunde Aarsheim fra 79.).

Nykommer Aalesund venter fortsatt på en seier i
eliteserien i fotball. 16. mai ble det 1-1 og poengdeling mot topplaget Viking.
For femte gang på seks kamper ledet Aalesund uten å vinne.
Hjemmelaget så sine nærmeste rivaler i bunnstriden vinne og
stikke fra, men lagets trener Ivar Morten Normark fortviler
ikke. Dette var den beste kampen vi har spilt så langt. Seieren vil snart komme, slo Normark fast.
Det ble en veldig bra start på kampen fra AaFKs side. Vertene la et knallhardt press på Viking. To ganger i løpet av de første fem minuttene måtte Frode Olsen berge laget sitt.

Klasseredning

Landslagskeeperens flotte redning av Trond Fredriksens skudd etter fem minutter var det klasse over. Gjestene fra Viking ble presset bakover i hele 1. omgang og på den femte store sjansen ble det mål. Da viste ikke Olsen samme klasse. Midtstopper Christian Steen slo et framspill som fyrtårnet Tor Hogne Aarøy stusset videre til Nils Ottar Sandø. Eliteseriedebutanten løftet ballen enkelt over Olsen som sto på fem-seks meter.
Viking på sin side hadde mer enn nok med å forsvare seg, og
hadde sin første sjanse etter 37 minutter på et løst skudd.

Rett i ansiktet

Etter den friske 1. omgangen fikk AaFK en rett i ansiktet etter pause.
Tom Sanne la inn nesten nede ved cornerflagget, og ballen dalte ned i vinkelen. Målet må karakteriseres som en gedigen keepertabbe av Frank Mathisen.
Det var et innlegg jeg hadde utrolig flaks med, slo Sanne
fast. Resten av kampen ble mer preget av Viking. Laget la seg høyere på banen og fikk initiativet, men det ble ikke så mange målsjanser av det. Foruten målet hadde Viking en eneste stor sjanse. Det var da lagets toppscorer Erik Nevland skjøt rett på keeperen.
Aalesund er et lag vi skal slå, men slik kampen ble er jeg
fornøyd med ett poeng, sa Viking-trener Kjell Inge Olsen.
Hos Aalesund var Tor Hogne Aarøy god som spiss. Han hadde mange dueller med Vikings bestemann Brede Hangeland. Hadde det ikke vært for at Hangeland ryddet opp i 1. omgang, kunne Normark fått sine første eliteserieseier.