skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Fjørtoft utvist i toppkampen

Karl Oskar Fjørtoft - her i Molde-drakt
I Sverige ble Karl Oskar Fjørtoft utvist da Hammarby tapte toppkampen mot Djurgården i går kveld.

Publisert 17.09.2003 08:51.
Karl-Oskar Fjørtoft fikk sitt andre gule kort og ble utvist 18 minutter før slutt da Hammarby tapte toppkampen mot Djurgården 2-3 tirsdag kveld.

35 611 tilskuere fikk med seg Stockholm-derbyet på Råsunda.

Dramatikk

Og oppgjøret inneholdt det meste: Fem mål, massevis av sjanser, to spillere med to mål hver og to utvisninger.

Samuel Wowoah ga Djurgården ledelsen etter 29 minutter. Pablo Pinones-Arce utlignet minuttet etter, men bare to minutter senere ordnet Wowoah 1-2.

Pinones-Arces scoring etter 38 minutter gjorde at det sto 2-2 ved pause.

Djurgården fikk Kim Kallstrom utvist etter 57 minutter, men etter 72 minutter ble begge lag redusert til ti mann etter at også Karl-Oskar Fjørtoft fikk marsjordre av dommer