skilleRadio på nettskilleLes om oss!skilleTopp promo Sportskille_slutt
Toppbanner Møre og Romsdal sport 3_1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Møre og Romsdal > Sport NRK Møre og Romsdal Sist oppdatert 14:08
VÊR
TRAFIKK
Siste nytt frå distriktskontora i NRK NRK Finnmark NRK Troms NRK Nordland NRK Trøndelag NRK Møre og Romsdal NRK Hedmark og Oppland NRK Sogn og Fjordane NRK Hordaland NRK Rogaland NRK Sørlandet NRK Østlandssendingen NRK Østfold NRK Buskerud, Telemark og Vestfold Siste nytt frå distriktskontora i NRK Siste nytt frå distriktskontora i NRK

SØK LOKALT PÅ:

Skadeskutt Hødd-lag sliter

Mens AaFK er i toppen av 1.divisjon, har divisjonskollega Hødd store problemer. Kaptein André Nevstad er lite fornøyd med situasjonen.

Publisert 24.05.2004 08:00. Oppdatert 24.05.2004 11:00.
Ett skadeskutt Hødd-lag tapte 3-1 for Skeid hjemme på Høddvoll, og ulsteinvikingene har bare én seier på åtte kamper.

Hødd fikk Glenn Hartmann utvist, og ligger nå fjerde sist på førstedivisjonstabellen, med bare fem poeng på åtte kamper.

NTB sitt referat fra kampen

Hødd var best før pause og hadde tilsynelatende kontroll, men misbrukte sjansene og ble straffet av Skeid, som kom sterkt tilbake i 2. omgang og vant 3-1.

Hødd tok ledelsen på en kjempetabbe av Skeid-keeper Sebastian Harung. Han tråkket på ballen etter et tilbakespill og ga fri vei for Stig Haugland, som kunne sette ballen i tomt mål. Fire minutter senere satte samme mann ballen i stolpen.

Deretter tok Skeid over, mens Hødd kollapset. Espen Grina
utlignet rett før pause etter forarbeid av Daniel Braaten, før et drømmetreff av Christian Gulbrandsen like utenfor 16-meteren satt klistret i vinkelen og sendte Skeid i føringen.
Braaten kriget inn 3-1 og satte med det spikeren i kista før 2. omgang var halvspilt.

Pluss til midtstopper Sindre Eid i hjemmelaget, mens Skeid hadde Birger Madsen og Stian Theting som sine beste menn ved siden av alltid farlige Daniel Braaten.

Kampfakta

Hødd Skeid 1-3 (1-1)

Høddvoll

965 tilskuere
Mål: 1-0 Stig Haugland (20), 1-1 Espen Grina (41), 1-2 Christian Gulbrandsen (61), 1-3 Daniel Braaten (65).

Dommer: Pål Jakobsen, Egge.

Gult kort: Jan Egil Tryggestad, Glenn Hartmann, Dag Roar Ørsal, Hødd, Yngvar Ånensen, Skeid.
Rødt kort: Glenn Hartmann (78), Hødd.

Flere saker: ALT OM HØDD
Flere saker: ALT OM SUNNMØRE