skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Wenche Lamo Hadland

Ulf Nystrøm har takka nei til å trene Stavanger Håndball til hausten.

SIF nær cupbombe

SIF var nær å slå Bryne ut av første runde i cupen onsdag kveld. Etter ordinær tid var stillingen 2-2.

Uavgjort smakte som seier for Klepp

To 15-åringer utgjør stammen i Nye Klepp. Laget åpnet eliteserien med å spille uavgjort mot fjorårets serievinner Kolbotn.

Viking vant 3-1

Viking har tatt sin første seier i Tippeligaen 2006. Hjemmelaget storspilte og slo Molde fortjent 3-1.

Fotballforbundet melder truslar til politiet

Norges Fotballforbund melder truslar mot Haugar-dommer Svein Oddvar Moen til politiet.

Klepp må spille lørdag

- Urimenlig, mener trener Knut Eriksen. Foto: Odd Rune Kyllingstad
Damelaget til Klepp ba om utsettelse av kampen mot Arna-Bjørnar. Fotballforbundet sier nei.

Ingen medaljer

Det ble ingen medaljer til Norge under karate-EM i Stavanger i helgen.

Tap igjen for Viking

Morten Berre scorer mot Viking. Foto: Scanpix
Viking tapte 1 - 0 mot Vålerenga på Ullevål Stadion i går kveld. Stavangerlaget ligger dermed i bunnsjiktet av eliteserien. Spillere og ledere i Viking har likevel tillit til trener Tom Prahl.

Vikingstad fikk gullpucken

Tore Vikingstad (Foto: Knut Falch / SCANPIX )
Tore Vikingstad fra Stavanger fikk tirsdag gullpucken som årets norske spiller for sesongen 2005/06.

Start slo Viking

Viking skåret etter bare fire minutter i lørdagens fotballkamp på Viking stadion. Start utlignet etter 63 minutter. Så skåret Start på straffe like før kampens slutt, og kunne dermed dra hjem til Sørlandet med tre poeng i bagasjen. Viking står fortsatt uten seier i årets eliteserie.