skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Viking snublet mot Lyn

Vi kastet bort to poeng, altfor mange sjanser, sier Benny Lennartson.
Viking har fortsatt til gode å tape i årets eliteserie, men uavgjort er neppe Benny Lenneartsson og hans vikinger fornøyd med.

Publisert 20.05.2001 22:05. Oppdatert 23.05.2001 10:24.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Lyns beste spiller, keeper Thomas André Ødegaard gjorde at Viking bare fikk ett poeng på Ullevaal stadion.

1-1 var litt flatterende ut fra sjansene, sier Vidar Davidsen, Lyn trener.
Lyn er trolig mest fornøyd med uavgjort, men det var Oslo laget som kom best i gang. De la seg langt bak og ventet på kontringer og det var en taktikk som virket bra. Det var derfor helt fortjent at laget tok ledelsen etter at Johan Gudmundsson scoret etter en retur fra keeper Bo Andersen i det 22 minuttet.

Tente Viking

Etter Lyns scoring kom Viking bedre med i kampen. Bare to minutter senere hadde Viking et skudd i stolpen og minuttet etter reddet Lyn på streken. To minutter før pausen kunne så Erik Fuglestad lage sitt seks mål for sesongen. Han fikk stå alene etter at Trygve Nygård hoppet over et innlegg fra Morten Berre.

Burde vunnet

Også i andre omgang produserte Viking store sjanser, men Lyns keeper holdt laget inne i kampen. Dermed ble det poengdeling i Oslo, og ettersom Rosenborg vant mot Sogndal falt Viking ned til annen plass på tabellen. Laget har nå 20 poeng, ett poeng mindre enn Rosenborg. Fire poeng bak ligger Stabæk. Viking møter Lillestrøm i Stavanger torsdag 24 mai.