skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40
POSTADRESSE:

NRK Rogaland

Boks 614 Madla

4090 Hafrsfjord

BESØKSADRESSE: Kringkasterveien 11

Ullandhaug

TELF: 51 72 72 72
FAKS: 51 72 72 55
Nettredaktør:

Bjørn Grimen

Tilrettelegging for nett:

Wenche Lamo Hadland


 

Viking-tap i helga

Viking kom raskt ned på jorda igjen etter seieren over Rosenborg. Igår tapte laget hele 3-0 borte for Molde.

Publisert 29.04.2002 08:14. Oppdatert 30.04.2002 07:58.
LYD OG VIDEO  Lyd Video
Hjelp | Mer lyd og video
ALT OM:
Molde spilte som et mesterlag da Viking ble slått 3-0 søndag. Ifølge Molde-kaptein Daniel Berg har laget enda mer å gå på. Molde beholdt den defensive tryggheten, samtidig som angrepsspillet fikk et betydelig løft i riktig retning. Viking og Morten Berre slapp rett og slett ikke til i Moldes forsvarssone før det sto 2-0 et stykke ut i andre omgang. Da gikk Viking mer offensivt til verks, og både Kristian Sørli og Hannu Tihinen kunne scoret. Men Sørlis skudd gikk i stanga og ut, mens Tihinen bommet for nesten åpent mål. I stedet var det Molde og Bernt Hulsker som kom tilbake og la på til 3-0 på overtid. Da ble det stående applaus for Molde-spillerne som har bare Bodø/Glimt foran seg på tabellen.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd med gjennomføringen av kampen. Vi har klart å oppnå en indre trygghet i laget, og vi jobber godt som et kollektiv, sa en meget tilfreds Molde-trener Gunder Bengtsson etter kampen. Viking-trener Benny Lennartson fikk en dårlig start på Molde-turen da Tomas Pereira ble syk og måtte melde avbud i siste liten. Benny måtte raskt slå fast at det ikke ble noen reprise fra Rosenborg-kampen. Molde ledet fortjent etter 1. omgang, og vi lyktes ikke med tilbudene vi hadde i andre omgang, sa Viking-treneren. Han var imponert over hjemmelaget, og mener Molde er godt nok til å sikre en av de to første plassene i serien. Molde hadde flere feite målsjanser før Andri Sigthorsson på overtid i første omgang fikk et overlegg fra Anders Hasselgård. Han tok ballen ned og skjøt knallhardt og velplassert i mål. Det var definitivt dagens flotteste scoring.

På overtid I andre omgang forserte venstreback Knut Anders Fostervold på venstresiden og avsluttet et fint Molde-angrep med en sikker scoring. Jeg er livredd hver gang jeg kommer i scoringsposisjon, men det gikk bra denne gang, sa Fostervold, som også scoret i fjor. Dagens siste mål ble satt inn av publikumsfavoritt Bernt Hulsker, som viste at han er i slag og har et sterkt ønske om å bli fast på laget igjen. Sammen med Daniel Berg Hestad lurte han et Viking-forsvar helt ute av balanse og var alene med keeper. Målet satte han inn et drøyt minutt på overtid. Noen store profiler åpenbarte seg ikke, men Moldes midtstopperpar David Ljung og Tobias Carlsson samt kaptein Daniel Berg Hestad og Andri Sigthorsson utmerket seg positivt. (NTB-Kjell Herskedal)



Siste saker:

NYHETSBREV
Få nyhetene fra NRK Rogaland på e-post - helt gratis!:

LYD OG VIDEO
Lyd og Video Se og hør opptak av nyhetssendingene fra NRK Rogaland!
Mer

Rogaland

Nyheter fra Rogaland finner du på nye sider:

 
10 SISTE NRK ROGALAND
Viking
Klepp
Stavanger Oilers
Stadionsaken
Copyright NRK © 2009  -  Telefon: 815 65 900  -  E-post: info@nrk.no