skilleTores Viking-blogg skilleAlt om Nokas-rettssakenskilleVæret i Rogalandskille_slutt
Toppbanner Sport Rogaland 3.1
Her er du: NRK.no > Nyheter > Distrikt > NRK Rogaland > Sport NRK Rogaland Sist oppdatert 16:40

Sjansefattig Viking

Rosenborg overkjørte Viking i store deler av kampen lørdag kveld. Viking var sjansefattige da de ble slått 4-1 lørdag kveld

Publisert 26.08.2003 15:51.

Allerede etter 18 minutter stod det fortjent 2-0 til Rosenborg. Målene ble skåret av Harald Martin Brattbakk og Øyvind Storflor, som fikk sjansen fra start lørdag.

Rosenborg underholdt og var til tider svært samspilte. Sjansene kom på rekke og rad, det kunne gjerne ha vært både fire og fem null før første omgang var over.

Viking kom litt mer med i kampen i andre omgang. I det 56 minutt fyrte Peter Kopteff av en suser rett i krysset. Kanskje årets flotteste mål på Lerkendal i år. Jan Gunnar Solli la på til 3-0 rett etter at andre omgang var i gang. I det sekstiniende minutt kunne Vidar Riseth punktere kampen med 4-1.